FEM3 CAFÉ
Bemer Miklós elárulta, hogyan készítsünk jó fotókat a nyaraláson

A családi nyaraláson készült fotók nem mindig úgy sikerülnek, ahogy azt eltervezzük. Bemer Miklós elárulta, ki kell alakítani egy sajátos látásmódot, amikor a lényeges pillanatokat örökítjük meg. A fotós hagyná, hogy a gyermekek is készítsenek képeket, az ő szemszögükből érdekes alkotások születhetnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café   fotózás   nyaralás   tv2 live

2017. július 17. 11:18Kapcsolódó anyagok
Magyar művész tarolt a moszkvai fotóversenyen
Vincze Adrienn fotóművész nemzetközi fotóversenyen vett részt Moszkvában, ahonnan 6 díjjal tért haza. Ez hatalmas eredmény, hiszen elmondása szerint körülbelül 8 ezer ember pályázott rajta kívül. Az állat és természetfotózással foglalkozó fotós elárulta, hogy mindig is szerette az állatokat, sőt, még önkéntes támogatóként is nevelhetett 3 kis oroszlánt, amire fantasztikus tapasztalatként emlékszik vissza.
tovább
Így lehetsz a legszebb a nyári fotókon!
Bémer Miklós fotós a FEM3 Caféban elárulta, hogyan készülhetnek a legelőnyösebb fotók bárkiről. A képekbe dinamikát csempészve izgalmasabbá tehetjük azokat. Semmiképp sem javasolja, a kamerával szemben való pózolást, mert az mindenkit erősít. A műsorvezetők segítségével különböző pózokat is bemutatott. 
tovább
Megható! Kulcsár Edina anyukája élő adásban érzékenyült el
Edina egy közös londoni kiruccanással lepte meg az anyukáját a születésnapja alkalmából, a FEM3 Caféban pedig azt is elárulták, hogy miért ezt a várost választották, és hogy Csuti végül milyen okból kifolyólag nem tartott velük. Edina anyukája sokkal jobban szeret élményeket kapni, mint tárgyakat, és szívesen utazna a lányával a nyáron egy tengerpartra, hogy fotózhassa a gyönyörű modellt, aki, mint kiderült, neki tud a legjobban pózolni.
tovább
Pásztor Anna: ˝...volt, hogy sírtam a vécében˝
Az énekesnő mesélt arról, kisgyerekes anyukaként hogyan tartja formában magát, és őszintén vallott a határai feszegetéséről is, valamint a ˝falakról˝, amelyeket az évek során felépített maga köré, amikor valahol, valamiért nem fogadták el őt. Elárulta, melyik az a konkrét szituáció, amellyel, úgy érzi, sosem tudott megküzdeni - előfordult, hogy a mosdóban kötött ki, sírva...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS