FEM3 CAFÉ
Magyar művész tarolt a moszkvai fotóversenyen

Vincze Adrienn fotóművész nemzetközi fotóversenyen vett részt Moszkvában, ahonnan 6 díjjal tért haza. Ez hatalmas eredmény, hiszen elmondása szerint körülbelül 8 ezer ember pályázott rajta kívül. Az állat és természetfotózással foglalkozó fotós elárulta, hogy mindig is szerette az állatokat, sőt, még önkéntes támogatóként is nevelhetett 3 kis oroszlánt, amire fantasztikus tapasztalatként emlékszik vissza.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   állatkert   fem3café   fotóművész   fotózás   művészet   tv2 live

2017. július 14. 10:41Kapcsolódó anyagok
Elképesztő! Szelektíven gyűjti a hulladékot a papagáj!
Hanga Zoltán a Fővárosi Állat-és Növénykert szóvivője, Pillmayer Mihály állatgondozó, valamint Kartács, egy sárgahomlokú papagáj voltak a FEM3 Café vendégei. A beszélgetésből kiderült, hogy a madár nagyjából 30 szót ismer és ha kell, szelektíven gyűjti a hulladékot. A környezettudatos papagáj mellett sok más érdekességgel is várja vendégeit az Állatkert...
tovább
Cuki! Zebralány született a Fővárosi Állatkertben
Új lakóval bővült a Fővárosi Állatkert, mégpedig egy zebralánnyal. Kadlecsek Krisztián megtudta Hanga Zoltántól, hogy az új lakó a Tischa nevet kapta. Az állatkert szóvivője elárulta, hogy ameddig a csikó meg nem erősödik, biztosan az anyukája mellett marad.
tovább
A veszprémi állatkert legcukibb lakója a párnapos tevecs
Kadlecsek Krisztián a Veszprémi Állatkertből jelentkezett be a FEM3 Caféba. Az állatkertben április elsején látott napvilágot a tevekifutó hatodik tagja, akinek az érkezését nagyon várták. A kicsi a napokban kapja meg végleges nevét, addig is Kis K-nak nevezik. Bevett szokás az állatkertekben, hogy az édesanya nevének a kezdőbetűjével kezdődő nevet kapnak az állatok.
tovább
A kutyajátszótér kulturált mozgási lehetőséget biztosít kedvenceinknek
Dr. Lukács Zoltán a felelős állattartásról és a kutyusok megfelelő mozgásigényéről beszélt a FEM3 Caféban. Aki kutyát vásárol az felelősséget vállal érte, sok helyen családtagként kezelik. Az állatorvos felhívta a figyelmet arra, a napi szükségletek mellett ki kell elégíteni a megfelelő mozgásigényt is. A kutyajátszóterek felújításának célja, hogy minél intenzívebb legyen a szabadban eltöltött idő. Fontos, hogy kedvenceink megkapják a megfelelő gondoskodást és azt az életteret, ahol egészségesen fejlődhetnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS