FEM3 CAFÉ
Hoppá! Kadlecsek Krisztián féltékeny Jabin Petire Nagy Réka miatt?

Nagy Réka a FEM3 Caféban elárulta, hogy eddig mivel töltötte az időt a fesztiválon, és hogy mit tervez az elkövetkező napokra. A műsorvezető arról is mesélt, hogy sportcipőben és laza szerelésben ment fesztiválozni, és kiderült, hogy eddig a modellkedés és a tanulás miatt nem volt alkalma több napos, hasonló zenei bulin részt venni. Réka azt is elmondta, hogy kiket vár a legjobban a fellépők közül, és hogy miért segített neki Jabin Peti a wakeboardozásban...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: buli   egészség   fem3café   fesztivál   gasztronómia   jabin peti   kadlecsek krisztian   koncert   nagy réka   tv2 live   wakeboard

2017. július 13. 10:00Kapcsolódó anyagok
A FEM3 Café műsorvezetői táncra perdültek Benji dalára
Hallgasd meg Benjitől a New Day című dalt, amire még a FEM3 Café műsorvezetői, Stohl Luca és Kadlecsek Krisztián is táncra perdült.
tovább
Nagy Réka vadulást tervez élete első fesztiválján?
A fiatal műsorvezető egyetemistaként sok mindenből kimaradt a modellkedéssel járó rengeteg munka és utazás miatt, ezért örül, hogy végre kipróbálhatja, milyen egy igazi fesztiválon bulizni. Az EFOTT fesztiváligazgatója, Maszlavér Gábor elárulta, hogy mit érdemes magunkkal vinni az egyhetes nyaralásra, ahol reggeltől estig folyamatos pörgés várható. Az is szóba került, hogy Réka nagyon fegyelmezett életet él, de talán pont most csap majd egy igazi ˝ereszd el a hajam˝ bulit…
tovább
Így tartja magát formában Nagy Réka!
Nagy Réka ezúttal szakértőként érkezett a FEM3 Café stúdiójába. Mint táplálkozási tanácsadó elmondta, milyen edzéseket végez otthonában, valamint, hogy a nyári hónapokban mire érdemes leginkább odafigyelni az étkezés terén.
tovább
Nagy Réka: Fogyás helyett az egészség megőrzése legyen a cél!
Nagy Réka ezúttal a FEM3 Café kanapéjának másik oldalán, mint táplálkozási tanácsadó foglalt helyet. Elmondta szerinte az emberek gondolkodásmódján kell változtatni: nem arról kell beszélni mit nem szabad enni, hanem arról, hogy mit érdemes. A tudatos táplálkozás ugyanis elhozza magával a fogyást, a fő cél viszont az egészség megőrzése legyen.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS