FEM3 CAFÉ
Egyszerű izomformáló gyakorlatok a fitball segítségével

Czanik Krisztián és Szili Dorottya megmutatta a FEM3 Café nézőinek, hogy milyen hatékony gyakorlatokat lehet végezni a fitball segítségével. Bátran próbáld ki Te is! Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_fitnesz   fitball   fitnesz   tv2 live

2017. július 12. 11:20Kapcsolódó anyagok
Ezzel a gyakorlattal igazi bikinialakod lesz!
Tánczos Lilla személyi edző a FEM3 Caféban egy olyan gyakorlatot mutatott be, amely kifejezetten alkalmas a has-, hát- és farizom erősítésére, és nagyon sok variációja létezik. A plank rendkívül egyszerűen és gyorsan kivitelezhető valamint rendkívül hatékony.
tovább
Íme, Katus Attila gyakorlatai az ˝alvópopsi-szindróma˝ ellen
 Az egész napos ülés alvópopsi-szindrómához vezethet – állítják tudósok. A témában Katus Attila volt a FEM3 Café vendége, aki leszögezte a gyenge fenékizomzat egészségügyi és esztétikai szempontból is káros. Ennek javítására be is mutatott néhány gyakorlatot…
tovább
Mi is az a piloxing?
A piloxing az első olyan program, ami egyedülállóan ötvözi a boksz, a pilates és a balett mozdulatait. Heti 2-3 alkalom elég ahhoz, hogy egy hónapon belül már látványos változást könyvelhessünk el. Hogy honnan is ered ez az abszolút nem hétköznapi mozgásforma, és miket érdemes még tudni róla, arról Mezei Eszter piloxing tréner beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább
Ints búcsút az integetőhájnak!
Tánczos Lilla személyi edző az integetőhájtól való megszabadulást segítő gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban. A hetente kétszer-háromszor ismételt edzések eredménye már egy hónap után látszódni kezd. Lilla kezdők és haladók számára is mutatott gyakorlatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS