FEM3 CAFÉ
Készíts papírsárkányt a kicsiknek otthon!

Tihany Tamara kreatív blogger megmutatta a FEM3 Café nézőinek, hogy hogyan lehet papírsárkányt készíteni jégkrém pálcikák segítségével, néhány egyszerű lépésben.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: blogger   fem3café   kreatív   tv2 live

2017. július 12. 10:05Kapcsolódó anyagok
Így készíthetsz papírból menő ékszert és dekorációt
Bognárné Tóth Ildikó egy igazán különleges ékszerkészítési technikát mutatott be a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy a papírcsíkok feltekerésével különféle egyedi ékszereket, dekorációs eszközöket lehet készíteni, ami remekül kikapcsolja a készítőjét, fejleszti a finommotorikát és segíti a koncentrációt. Ildikó elárulta, hogy ezek az ékszerek időtállók, de nem ajánlott a zuhanyzáskor is magunkon viselni.
tovább
Készíts nyugtató hatású kispárnát levendulából!
A levendula különleges illata sokak kedvence! Maróti Kinga kreatív blogger nyugtató hatású levendula kulcstartót és kispárnát készített a FEM3 Caféban. Lesd el tőle a kreatív ötleteket!
tovább
Hódít az üvegből készült kokárda ékszer!
A FEM3 Caféban Czina Mónika mutatott pár kreatív ötletet, hogy milyen különleges kokárdákat is lehet készíteni. A kreatív blogger üveggolyóból készített egyedi darabokat...
tovább
Mit jelent a kreatív kutyakozmetikázás?
A FEM3 Café vendége dobogós helyezést ért el egy nemzetközi versenyen, ahol gésának festette be kutyája szőrét. Megyesi Beatrix, kreatív kutyakozmetikus a Magyarországon még kevésbé elterjedt kozmetikai eljárás részleteiről beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS