FEM3 CAFÉ
Romantikus: így nyaralnak kettesben Marton Adriennék

A Marton család Rodoszon üdült, az ott átélt kalandokról pedig Adrienn mesélt a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy csak öt napot töltöttek négyesben, mert utána Edvinnek Szentpétervárra kellett utaznia munka miatt. A kétgyerekes anyuka elárulta, hogy a fiúk könnyen összebarátkoztak másokkal a nyaralás ideje alatt, hiszen kétnyelvűek és nagyon nyitottak. Adrienn arról is mesélt, hogy a családi aktív pihenés után még Edvinnel kettesben ellátogatnak a mesés Mallorcára, hogy egy kicsit feltöltődjenek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   edvin marton   fem3café   gyerekek   marton adrienn   munka   nyaralás   romantika   szerelem   tv2 live   utazás

2017. július 11. 11:35Kapcsolódó anyagok
Marton Adrienn és Dobó Ági tudatosan nevelik gyermekeiket
A túlterhelt szülők egyre engedékenyebbek. Marton Adrienn kedvesével teljes egyetértésben nevelik gyermekeiket, még akkor is, ha Edvin sok időt van távol a családjától. Dobó Ági szerint, a nevelésnek az aranyszabálya a következetesség. A büszke anyukák elárulták, biztosan sok időt töltenek együtt a nyáron.
tovább
Marton Adriennék forgatás miatt szakították meg Dubai nyaralásukat
A Marton család Dubaiban nyaralt, de Adri és Noel hazajöttek hamarabb, hogy odaérjenek a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatására. Kiderült, a fiúk nem tudják megúszni a fogmosást, ha kell, a kocsiban végzik el a reggeli tevékenységet. A két testvér természete teljesen különböző, Maxim könnyebben feloldódik, míg Noelnek több idő kell.
tovább
Ezért tiltották el gyermekeiket Marton Adriék az elektronikus...

Marton Adrienn és Edvin Marton két fia imádja a labdarúgást. Adrienn állítja, akármit kezdenek el velük játszani mindig foci lesz a vége. A foodstylist a FEM3 Caféban elmesélte, miért csak hétvégén engedi be gyermekeit a konyhában, valamint, hogy hogyan küzdenek a ˝szülői elkényelmesedés˝ ellen a férjével…

tovább
Marton Adrienn a dubaji vakáció után Toszkánában forgat
A műsorvezető pár napja még Dubajban élvezte gyerekeivel és férjével a tavaszi szünetet, most pedig már Toszkánában forgat, sajtot készít, elmélyül az itáliai konyha világában, és élvezi az olaszok vendégszeretetét. Hogy milyen műsoron dolgozik éppen, és mikor találkozik majd újra az egész család, arról a FEM3 Caféban mesélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS