FEM3 CAFÉ
Tüneményes! A Sági ikrek már együtt szerelnek az apukájukkal

A Sági ikrek igazi energiabombák, így nem csoda, hogy a szüleik egyre nehezebben bírják tartani velük a tempót. Szilárd a FEM3 Caféban elárulta, hogy egyelőre csak félnyaralásokat tudnak szervezni maguknak, hiszen most is közel egy hetet vidéken tölt majd a családja nélkül. Szóba került az is, a gasztrokibic mit gondol a gyerekpórázról, és hogy ritkán beszél erélyesen a kicsikkel, azért, hogy ez a ˝fegyver˝ hatásos maradjon.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café   gyerekek   ikrek   nyaralás   sági szilárd   tv2 live

2017. július 11. 10:00Kapcsolódó anyagok
Sági Szilárd lesz a főszereplő Völgyesi Gabiék új klipjében?
A Nagy Duett elődöntőben kiesett párosa elmondta, hogy a műsor végeztével sok idejük felszabadul, ezért többet tudnak a családjukkal lenni, és a munkájukra koncentrálni. Gabiék egy új videoklippel jelentkeznek, és felmerült az ötlet, hogy Szilárd is szerepet kaphat benne. Hogy milyen feladatot szánnának neki, a videóból kiderül.
tovább
Sági Szilárddal néha nem állnak szóba a fiai?
 A mesterszakács nagyon szigorú szülőnek tartja magát. Mostanában azonban nehezebb a dolga, ugyanis amit a fejébe vesz, azt véghez viszi, ám az ikrek is nagyon makacsak. Van hogy nem szólnak hozzá dacból, persze ez csak néhány óráig tart... 
tovább
Sokan támadták Sági Szilárdékat, amiért hamar bölcsődébe...
Sági Szilárd a FEM3 Caféban elárulta, hogy az ikrek második születésnapját csak négyen ünnepelték a napján, a rokonok hétvégén jöttek köszönteni. Szilárd szerint a bölcsőde csodálatos, bár sokan támadták őket, amiért hamar „lepasszolták” a gyerekeket. Kiderült, hogy a kicsikkel egyre nehezebb, hiszen nagyon gyorsan mennek, ugyanakkor élvezetesebb is, mert már mondatokban beszélnek. Szilárd azt is elárulta, hogy a hétköznapokban Szilvi a főnök a konyhában, ő akkor főz, ha vendégek jönnek.
tovább
Íme, Sági Szilárd különleges fácán fogásai
Sági Szilárd gasztrokibic szorgoskodott a FEM3 Café konyhájában, aki három különböző fácán fogást is tálalt. Szilárd megmutatta, melyik spenótos étel segítségével állított át sok-sok gyermeket a ˝spenótevők˝ oldalára.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS