FEM3 CAFÉ
Könnyebb az életmódváltás, ha a család együtt fogyókúrázik

Ha életmódváltásába kezdünk, az első lépések a legnehezebbek. Czanik Balázs személyi edzőnek köszönhetően, Duhonyi-Mikudina Orsolya 30 kilótól szabadult meg. Ez annyira motiválta édesanyját és a testvérét, hogy együtt folytatják a fogyókúrát. Az életmódváltás sokkal könnyebb, ha a család többi tagja is részt vesz benne.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   czanik balázs   fem3café   fogyás   tv2 live

2017. július 10. 11:54Kapcsolódó anyagok
Ennivaló! Kucsera Gáborék kisfia féltékeny volt a többi...
Kucsera Gábor mindig szeretett volna gyerekekkel foglalkozni, így nemrég egy úszótáborban oktatónak állt. Természetesen Beni is vele tartott a táborba, de kezdetben nagyon kiakadt a többi gyerekre, és megkérte őket, hogy hagyják békén az apukáját. A kajakozó kedvét nem vette el a nagy gyerekzsivaly, úgy döntött, hogy ősszel beiratkozik az egyetemre, hogy edző váljon belőle. A beszélgetés során szóba került az is, hogy Szabina mivel töltötte az idejét, amíg a fiúk táboroztak.
tovább
Ebben ütött Pirner Almáék kisfia az anyukájára
Pirner Alma a FEM3 Caféban elárulta, hogy a párja és az ő szülei is elváltak, és hogy ők egy hagyományos családmodellt próbálnak képviselni. Szeretnék a gyereküket szabad közegben felnevelni, átadni neki, hogy mennyire fontos a nők tisztelete, a természet és az állatok szeretete és persze mások elfogadása. Szóba került az is, hogy hogyan osztják fel egymás között a házimunkát, és hogy már a kisfiúk születése előtt megbeszélték a nevelés ˝szabályait˝.
tovább
Nagy Réka: Fogyás helyett az egészség megőrzése legyen a cél!
Nagy Réka ezúttal a FEM3 Café kanapéjának másik oldalán, mint táplálkozási tanácsadó foglalt helyet. Elmondta szerinte az emberek gondolkodásmódján kell változtatni: nem arról kell beszélni mit nem szabad enni, hanem arról, hogy mit érdemes. A tudatos táplálkozás ugyanis elhozza magával a fogyást, a fő cél viszont az egészség megőrzése legyen.
tovább
Heti öt edzés lenne az ideális?
Napjainkban egyre több ember életében kap helyet a testmozgás és az egészséges életmód. Nem mindegy azonban az, hogy mit választunk, hogyan kezdünk hozzá, és heti hány alkalmat töltünk sporttal. Czanik Balázs szerint a heti három edzés kevés lehet, ő legalább heti öt edzést javasol mindenkinek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS