FEM3 CAFÉ
Különleges pillanat: Benji először találkozott a bátyjával Vietnámban

Az énekes 13 év után először tért haza, Vietnámba. A kéthetes út első fele azzal telt, hogy rokonokat látogattak, majd beutazták az ország déli részét. Az énekes arról is mesélt, hogy milyen érzés volt először látnia az apukája előző házasságából született féltestvérét, akinek a létezéséről pár éve szerzett tudomást. Benjit legjobban az egzotikus tájak fogták meg Vietnámban, és szóba került az is, hogy Rómában szeretett volna nyaralni idén, de egy fellépés miatt le kellett mondania a tervéről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: benji   család   énekes   fellépés   fem3café   lemez   nyaralás   testvér   tv2 live   utazás   vietnám

2017. július 10. 11:30Kapcsolódó anyagok
Benji: Ellentűz
Nézd meg Benji produkcióját Te is!
tovább
Benji: Karcok
Hallgasd meg Benjitől a Karcok című dalt, amit a FEM3 Café műsorában adott elő!
tovább
Lola és Benji szerint művészi kémia van köztük
Lola és Benji számára kihívás volt a közös duett. Kezdetben csak együtt próbáltak, de hamar kiderült jól kiegészítik egymást. A FEM3 Café műsorában Benji elmesélte, nagyon örült a felkérésnek, mikor tinédzser volt rajongva nézte Lolát a díjátadókon.
tovább
Lola x Benji: Korhatáros
Nézd meg Lola és Benji közös produkcióját, amit a FEM3 Caféban adtak elő!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS