FEM3 CAFÉ
Dühös a gyermek? Engedd, hogy kiadja magából!

Sok szülő rosszul kezeli gyermekei indulatait. Csizmadia Dóra pszichológus a FEM3 Caféban elmondta nem szabad elfojtani az érzelmeket, jobb, ha azokat ˝kikiabálja, kiugrálja˝ magából a gyermek…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: agresszió   düh   fem3café   gyermek   indulat   tv2 live

2017. július 6. 10:40Kapcsolódó anyagok
Mit tegyünk, ha nincs étvágya a gyermeknek?
Sok szülőt aggodalommal tölti el, ha gyermeke keveset eszik. A szakértő szerint azonban a gyermek, ha éhes, akkor úgyis táplálkozni fog, csak kamaszkortól, a társak hatására jelentkezhet az anorexia, vagy ahhoz hasonló táplálkozási zavarok. Ezek kialakulásának okáról, és a szülők felelősségéről beszélt a FEM3 Caféban Vida Ágnes gyermekpszichológus.
tovább
Cuki: Szebeni István elsírta magát kisfia első szava hallatán!
Áprilisban lett kétéves Szebeni István kisfia. Patrik nagyon eleven fiú, nemsokára pedig elindul számára az óvodaelőkészítő. A Tények műsorvezetője imádja az apa szerepet, s azt is elárulta, miért érzékenyültek el feleségével pár napja miközben kisfiuk épp álomba szenderült…
tovább
Hogyan kezelhető az iskolai agresszió?
A FEM3 Café vendége Sziládi Hedvig Andrea volt, aki az iskolai agresszió kezeléséről beszélt. A gyermekcoach felhívta arra a figyelmet, hogy a szülők merjenek tanácsot kérni a pedagógusoktól, ha változást vesznek észre gyermekük viselkedésében. Legfontosabb a személyes kapcsolat és a bizalom, ilyenkor könnyebben észrevehető a probléma.
tovább
Ki kell deríteni, hogy miért verekszik a gyerek
A FEM3 Café vendége Pálosi Adrienn pszichológus volt, aki a gyermeki agresszióról beszélt, és elárulta, hogy a legtöbb esetben a figyelem és szeretethiány áll verekedések hátterében. A szakértő úgy gondolja, hogy össze kell fognia a szülőnek és a pedagógusnak, hogy kiderítsék, pontosan miért viselkedik így a gyerek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS