FEM3 CAFÉ
Bay Éva a műsorvezetőkbe fojtotta a szót finomságával

A műsorvezetők megkóstolták Bay Éva specialitását, a quiche lorraine-t! A francia különlegesség olyan jól sikerült, hogy arra kérték Évát, beszéljen ő helyettük, amíg ők élvezik az ízeket.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bay éva   fem3café   fem3café_konyha   tv2 live

2017. július 5. 11:12Kapcsolódó anyagok
Bay Éva könnyed francia lepényt készít!
Bay Éva egy igazi könnyed nyári ételt készített el a FEM3 Caféban. A quiche lorraine nagyon egyszerűen elkészíthető, a legendás televíziós minden titkát elárulta a nézőknek. Vegetáriánus változatban készítette el, mert bár szereti a húst, hetente maximum kétszer eszik.
tovább
Így készíts mogyorókrémes pizzát!
Mádi Virág elkészült a diétás édes pizzákkal, melyeket a FEM3 Café műsorvezetői habozás nélkül le is teszteltek. Végül a gasztroblogger elárulta, hogyan is készült el a finomság.
tovább
A legújabb gasztrotrend: édes pizza
Mádi Virág gasztroblogger édes pizzát készített a FEM3 Café konyhájában, méghozzá diétás verzióban! A tésztához nem szükséges élesztő, a mogyorókrém tetejére pedig gyümölcsszórás kerül, amit így még a gyerekek is szívesen megesznek!
tovább
Így készíts ínycsiklandó pohárkrémet!
Eszenyi Ferenc cukrász a FEM3 Caféban bemutatta, hogyan készíthető el otthon az Év Fagylaltjának pohárkrém változata. A különböző krémek rétegzésében és a díszítésben pedig a műsorvezetők is segédkeztek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS