FEM3 CAFÉ
Tudtad, hogy a csillagjegyeknek van saját színük? Vajon melyik a tiéd?

A horoszkóp valamennyi állatövi jegyének megvan a maga különleges tulajdonsága, Imolai Judit asztrológus ezúttal arról mesélt a FEM3 Caféban, hogy melyik csillagjegyhez, milyen szín tartozik. A rendkívül érdekes beszélgetésből nemcsak az derült ki, hogy ez alapján miként alakítható öltözködésünk, hogyan legyünk önazonosak, hanem az is, egyes szerepeinket hogyan erősíthetjük ruhánk színének helyes megválasztásával. Mit viseljen például egy Kos, ha a barátaival lazít és mit, ha ügynökként egy nagyértékű ingatlant próbál értékesíteni?Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café   horoszkóp   öltözködés   szín   tv2 live

2017. július 5. 10:43Kapcsolódó anyagok
A virághoroszkópból megismerhetjük a sorsunkat!
A virághoroszkópból megtudhatjuk, hogy milyen is a valódi személyiségünk, ugyanis összefüggés van az emberi jellem, a születés szám, és a virágok között. Hogy mégis ki melyik számhoz és virághoz tartozik, arról Imolai Judit asztrológus beszélt a FEM3 Café vendégeként.
tovább
Ez az illat illik hozzád a csillagjegyed alapján
Imolai Judit, asztrológus szerint csillagjegyre, és természetesen személyre szabottan, a parfüm kitűnő meglepetés lehet karácsonyra. 
tovább
Párkapcsolat az asztrológus szemével
Imolai Judit, asztrológus volt a FEM3 Café aktuális szakértője, aki a párkapcsolattal kapcsolatos nézői kérdésekre válaszolt. 
tovább
Segít-e a párválasztásban az asztrológia?
Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzánk illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítség jól jöhet – akár az asztrológia is. Ebben adott egy kis útmutatót a FEM3 Caféban Kiss József Zsolt, asztrológus!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS