FEM3 CAFÉ
Bay Éva könnyed francia lepényt készít!

Bay Éva egy igazi könnyed nyári ételt készített el a FEM3 Caféban. A quiche lorraine nagyon egyszerűen elkészíthető, a legendás televíziós minden titkát elárulta a nézőknek. Vegetáriánus változatban készítette el, mert bár szereti a húst, hetente maximum kétszer eszik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bay éva   fem3café   fem3café_konyha   tv2 live

2017. július 5. 10:14Kapcsolódó anyagok
Így készíts mogyorókrémes pizzát!
Mádi Virág elkészült a diétás édes pizzákkal, melyeket a FEM3 Café műsorvezetői habozás nélkül le is teszteltek. Végül a gasztroblogger elárulta, hogyan is készült el a finomság.
tovább
A legújabb gasztrotrend: édes pizza
Mádi Virág gasztroblogger édes pizzát készített a FEM3 Café konyhájában, méghozzá diétás verzióban! A tésztához nem szükséges élesztő, a mogyorókrém tetejére pedig gyümölcsszórás kerül, amit így még a gyerekek is szívesen megesznek!
tovább
Világszínvonalú magyar sajtokat kóstoltak a FEM3 Café műsorvezetői
Óriási elismerés érte a magyarokat egy nemzetközi sajtveresenyen. Három kategóriában is érmet szereztek az indított különlegességek, melyekről Gábossy Ádám mesélt a FEM3 Caféban. Ezen kívül pedig azt is elárulta, milyen szempontok alapján értékelt a zsűri: nem mindegy például hol vannak a lyukak a különböző sajtokban...
tovább
Bay Éva menüje: szicíliai spagetti és salzburgi galuska
Bay Éva a FEM3 Café konyhájában szicíliai spagettit és salzburgi galuskát készített. Az egykori bemondó csípős tésztája nagyon ízlett Czippán Anettnek és Nagy Rékának, sőt a FEM3 Café műsorvezetői a ropogós desszertnek sem bírtak ellenállni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS