FEM3 CAFÉ
Vitányi Judit így ˝játszotta ki˝ a szüleit és a kollégiumi nevelőit a szerelme miatt

Kustánczi Lia és Vitányi Judit a legemlékezetesebb kollégiumi élményeikről meséltek a FEM3 Caféban. A műsorvezető úgy érzi, hogy nagy szerencséje volt, mert a szobatársai intelligensek és alkalmazkodók volt, ő pedig mindenkit nagyon szeretett. Lia elárulta, hogy kéttannyelvű középiskolába járt, és mesélt a kollégiumban ˝lopott˝ csókokról is. Juditról pedig kiderült, hogy nem volt mindig annyira ˝jókislány˝, az első szerelme miatt még füllentett is, aminek meglett a következménye…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   gimnázium   kollégium   kustánczi lia   kutya   szerelem   szülő   tanár   tv2 live   vitányi judit

2017. július 4. 10:32Kapcsolódó anyagok
Kustánczi Lia családot szeretne alapítani
Kustánczi Lia nemrég tért haza a Seychelle-szigetekről, ahol legújabb videóklipjét forgatta. A DJ elárulta, mi az, amit a klipben meg akart mutatni, és azt is, hogy nagyon élvezte az elmúlt hét évet, de már kicsit belefáradt ebbe a létformába. Hosszútávú párkapcsolatot sem tudott kialakítani, hiszen az életformáját nagyon nehezen fogadja el egy hétköznapi ember, de szakmabeli párt sem szeretett volna. Már nagyon szeretne családot és gyerekeket, úgy érzi fel is készült a feladatra kutyáinak köszönhetően.
tovább
Vitányi Judit: ˝Belenéztem a tükörbe, és arra gondoltam, hogy...
Igazi dívaként látjuk nap mint nap a TV2 képernyőjén Vitányi Juditot, aki gyerekkorában szürkének és átlagosnak érezte önmagát. A Tények műsorvezetője bevallotta: a mai napig nem szívesen mutatja meg gyerekkori képeit. Judit azt is elárulta, hogy a gitár, és a zene szeretete hozta meg az áttörést, a hangszerének köszönhetően különlegesnek érezhette magát.
tovább
Kustánczi Lia a korábbi bőrproblémái miatt vonta ki az...
Kustánczi Lia spenótos nokedlivel tálalt halfiléje nagyon ízlett Kadlecsek Krisztiánnak. Lia a FEM3 Caféban elárulta, hogy már azelőtt is nagyon odafigyelt az étkezésére, mielőtt kiderült volna, hogy gluténérzékeny lenne, mert bőrproblémái voltak.
tovább
Kustánczi Lia és nővére több mint tíz éve nem töltötték...
Kustánczi Lia pár hete jött haza Kubából, ahol együtt nyaralt a családjával. Lia kint rengeteg tengeri herkentyűt evett, hiszen imádja a halakat, a katamarán túrán pedig előttük készítették el a homárt és a rákot is. Lia nővére húsz éve él kint Ausztriában, azóta most először karácsonyozott együtt az egész család. A testvérek egyébként napi kapcsolatban vannak, és a beszélgetésből az is kiderült, hogy Lia mit gondol Kubáról.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS