FEM3 CAFÉ
Baronits Gábor már hatévesen bűvésztrükkben szerepelt

Baronits Gábor szerencsésnek érzi magát, mert munkája egyben a hobbija is, amely feltölti, kikapcsolja őt. A színészhez szülei révén mindig is közel állt a színpad, a FEM3 Caféban visszaemlékezett édesanyja első olyan bűvésztrükkjére, amiben szerepelt, majd nyári terveiről és a közelgő szülinapjáról is mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baronits gábor   bűvész   fem3café   munka   színész   tv2 live   ungár anikó

2017. július 4. 10:18Kapcsolódó anyagok
Így került Adorjáni Bálint a legnagyobb világsztárok közelébe
A színész egyre több nagyszabású filmet forgat világsztárokkal – legutóbb a Jennifer Lawrence főszereplésével készült Red Sparrow-ban kapott szerepet. Adorjáni Bálint elmondta, hogy amikor a korához és a jelleméhez illeszkedő karakterre van szükség, akkor általában megkeresik őt a casting-ügynökségek. A színész a Szegedi Szabadtéri Játékokon is fellép majd, a rendezvény kulisszatitkairól Herczeg Tamás igazgatóval beszéltek.
tovább
Németh Bori egyelőre nem vágyik vissza a színpadra
 Nem hiányzik a színészet Németh Borinak, aki 2012-ben állt utoljára színpadra. A FEM3 csatornahangja elárulta, már a családalapítás előtt megváltoztak nála a prioritások, így nem elsősorban amiatt hagyott fel a színészettel. Az okokról, a jövőbeli tervekről és a szinkronszínészetről is beszélgetett Joshival.
tovább
Durva! Baronits Gábort egy autó követte...
Rengeteg levelet, üzenetet kap rajongóitól Baronits Gábor. A színészt olykor furcsa kérésekkel is bombázzák, egy fiú például szívesen megtapogatná a frizuráját, két hölgy pedig nemrég egy autóval követte őt...Ami a szerelmet illeti: nyáron Berki is megpróbálta összehozni őt egy hölggyel. Hogy mi sült ki abból, valamint, hogy Gábor miért nem szeretne egy színésznővel összejönni, kiderül a FEM3 Café videójából.
tovább
Baronits Gábor unja már a ˝hős szerelmes˝ szerepét
Vannak olyan színészek, akik teljesen megszabadulnak saját énjüktől egy szerep kedvéért. A FEM3 Café vendégei a témában Dudás Viktor filmszakértő és Baronits Gábor színész voltak. Utóbbi, a kihívás miatt, azokat a karaktereket szereti, amelyek igazán távol állnak valódi személyiségétől. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS