FEM3 CAFÉ
Nem csak a sötét tónusú színekben lehet csinos egy teltkarcsú hölgy

Hegedűs Éva divattanácsadó a 42-es, 44-es méretű nőknek segített a ruhaválasztásban a FEM3 Caféban. A tanácsadó szerint két nagy hibát szoktak elkövetni ezek a hölgyek, vagy nagyon szűk ruhákat választanak, vagy túlságosan el akarnak bújni egy bő fazon mögé. Az is kiderült, hogy ha a ruha formáját jól megválasztják, akkor nyugodtan hordhatnak világosabb, vidámabb színeket is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   divatbemutató   fem3café   nyár   ruha   tanácsadás   tv2 live

2017. július 3. 11:00Kapcsolódó anyagok
Divattippek a nyári kánikula idejére
A nagy kánikulában nehéz eldöntenünk, hogy mibe bújjunk reggel. Paksi Éva stylist szerint ilyenkor is figyelnünk kell, hogy az alkatunknak megfelelő ruhákat válasszunk. Érdemes a lengébb fazonok mellett dönteni, illetve a len és a pamut darabokat előnyben részesíteni…
tovább
Fesztiválfrizurák pofon egyszerűen!
Makovinyi Cintia fodrász beszélt a FEM3 Caféban az idei év fesztiváldivatjáról, sőt egy könnyen és gyorsan elkészíthető frizurát be is mutatott!
tovább
Geszler Dorottya egy fesztiválra szervezte a lánya szülinapját
Már javában tart a fesztiválszezon. Geszler Dorottya elárulta, mit szeret viselni ilyen rendezvényeken, és azt is elmesélte, a lánya 19. születésnapi meglepetését az egyik legnagyobb fesztiválra szervezte. Ágoston Bettina stylist pedig tippeket adott trendi fesztiválszettekhez.
tovább
Vicces: Ungár Anikó és Berkes Gabi akaratlanul is összeöltözik
Ungár Anikó és Berkes Gabriella már több, mint 20 éve ápolnak különleges kapcsolatot. Mindent megbeszélnek egymással és ismerik a másik rezdüléseit is, olyannyira, hogy többször is előfordult már, hogy egy rendezvényre akaratlanul is összeöltöztek. Elárulták, nem tudják elképzelni, hogy bármi próbára tegye a barátságukat, ráadásul a családjaik között is olyan szoros a kapocs, mintha nem két, hanem egy família lennének.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS