FEM3 CAFÉ
Sok lemondással jár Stohl Luca élete

Stohl Luca 16 éves koráig nem bulizott, hiszen a reggel 8-tól este 8-ig tartó iskolai- és sportelfoglaltság után örült, ha este ágyba került. Mint fogalmazott: sok lemondással jár egy táncművész élete. Kiderült, most egy előadás miatt vidékre költözik, itthon hagyva párját. A FEM3 Caféban Kalmár Attila és Halász Gábor táncművészek mesélték el, hogyan jutottak el odáig, hogy a sok gyakorlás közben szerzett seb begyógyuljon, és mennyire sínylik meg baráti, családi kapcsolataik ezt az életformát...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   stohl luca   tánc   tv2 live

2017. július 3. 10:38Kapcsolódó anyagok
Gazsi Gizi ilyen rajzot fejlesztett ki a jóslásra
Gazsi Gizi a FEM3 Café nézőinek a születési számuk alapján adott tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mire kell figyelniük a jövőben. A jósnő elárulta, hogy a hozzá látogatóknak először rajzolniuk kell, ő így tud a leginkább segíteni az embereknek. Kiderült, hogy Gazsi Gizinél nem ritka, hogy pityeregnek a vendégek, de most a telefonálók közül senki sem sírta el magát.
tovább
Gazsi Gizi ezt olvasta ki Berki Krisztián arcvonásaiból
A FEM3 Caféban Gazsi Gizi az arcelemzés rejtelmeibe avatta be a műsorvezetőket és a nézőket. A jósnő szerint Stohl Luca és Berki Krisztián nagyon jó párost alkotnak szakmailag, és kiderült, hogy az egészségügyi ˝kórkép˝ is látható az emberek arcán. Gazsi Gizi azt is elárulta, hogy miben mások a férfiak és a nők egy-egy szakítás után, és hogy szerinte maximum hat hónapig tudnak álarc mögött élni azok, akik egy hamis képet mutatnak magukról.
tovább
Óriási meglepetéssel készülnek A Nagy Duett rajongóknak Peller...
Jó lesz újra találkozni a versenyzőtársakkal - árulta el Peller Károly a FEM3 Café stúdiójában. Ugyanis ismét egy fergeteges buliba invitálja A Nagy Duett a rajongókat, ezúttal Siófokra. Részletekért látogass el a műsor hivatalos Facebook oldalára!
tovább
Muri Enikő küzd a vele kapcsolatos előítéletekkel
Az énekesnő arról mesélt, sokszor szembesül azzal, hogy az embereknek egészen más a véleményük róla ismeretlenül, mint például húsz perc beszélgetés után. Nem tudja, mi miatt lehet ez, úgy tippeli, túl szigorú az arckifejezése. Kiderült, Stohl Luca is küzd az emberek ilyesfajta előítéletével...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS