FEM3 CAFÉ
Döbbenet: fél Európát átgyalogolta, hogy megtalálja önmagát…

Jakusovszki Dorina 35 évesen úgy érezte, nincs a helyén az életben, ezért nagy lépésre szánta rá magát: átgyalogolta fél Európát, hogy eljusson Spanyolországba az El Caminóra. Joshi Bharatnak mesélt arról, hogyan élte meg az utat…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: el_camino   fem3café   fem3café_joshi   tv2 live   utazás   zarándok

2017. június 28. 11:04Kapcsolódó anyagok
Két hónapig túrázna az Antarktiszon a magyar lány
Joshi Bharat vendége, Wynne-Hughes Veronika egy hajón nőtt fel a családjával. A fiatal lány nemrég hajóstoppal járta körbe a világot, ám most újabb kihívásra készül: két hónapos expedícióra az Antarktiszon. Mínusz negyven fokkal és óriási széllel kell felvennie a küzdelmet. A felkészülése már javában zajlik, rendszeresen kamionkerekek segítségével erősít, és a Balaton-átúszás is szerepel a tervei között.
tovább
Magyar kutatónő a sugárzás hatásait vizsgálja az űrben
Mindenki szereti a csillagokat nézni, de Strádi Andrea egészen máshogy tanulmányozza az égboltot. A fiatal kutató szakterülete a sugárzási komponens, ami azt jelenti, csapatával együtt meghatározzák, milyen és mekkora sugárzást kaptak azok a minták, amiket felküldtek az űrbe. Ezen kutatás hosszútávon lesz fontos az emberiség számára.
tovább
Elvesztette a munkahelyét, gasztorbloggernek állt és beutazta a...
Jókuti András gasztroblogger, miután megszűnt a munkahelye saját vizekre evezett és blogolni kezdett. Mára már beutazta a világot, és a legjobb éttermek fogásait kóstolta végig. Írásai azért is érdekesek, mert nem csak az ételt magát veszi nagyító alá, hanem az összélményt is, amit egy adott hely nyújthat. Különleges életútjáról, élményeiről és tapasztalatairól Joshi Bharatnak mesélt.
tovább
Elárulták! Itt van Hevesi Kriszta és Tamás zarándokhelye!
A pár minden nyáron visszatér nászútjuk helyszínére, Mallorcára. Nyaralásuk során több fényképet is készítettek, és van egy hely, ahova minden évben elzarándokolnak, hogy elkészítsenek egy közös fotót és gyönyörködjenek a kilátásban, mesélte Hevesi Tamás.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS