FEM3 CAFÉ
Fizess a mosolyoddal egy csokor virágért

Virágot adni és kapni általában különleges alkalmakkor szoktunk, pedig lehetne ez másként is. Tóth György virágkötő a FEM3 Café vendégeként egy olyan nem mindennapi és önzetlen kezdeményezésről beszélt, ami egy szép csokorral mosolyt csalhat bárki arcára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   mosoly   tv2 live   virág   virágkötő

2017. június 27. 10:49Kapcsolódó anyagok
Várkonyi Andi lányának kínos beszólásán még a pap is elmosolyodott
A műsorvezető elmesélte, Nóri a keresztelőjén, ami egy csoportos szertartás volt, egy nagyon kínos, de cuki beszólással késztette mosolygásra a résztvevőket, és magát az atyát is.
tovább
Vigyük be a természetet a lakásba!
Közelednek a húsvéti ünnepek a FEM3 Café műsorvezetői Tóth Györggyel készítettek tavaszi ajtódíszt. A virágkötő elárulta, hogy az idei trendszínek a dekorációknál a krémes színek. Tökéletes húsvéti program lehet a családoknak, ha együtt készítik el a díszeket.
tovább
Dekor: hódítanak a vízi növényes kompozíciók
Kasi Mátyás aquarium designer egy japán dekorációs irányvonalat, az úgynevezett wabi kusát mutatta be. Az üvegtálakba helyezett vízi növények nem igényelnek sok törődést, ráadásul nyaralás alatt sem mennek tönkre. A zöld kompozíciók gondozása olyan egyszerű, hogy még Berki Krisztián is kipróbálta magát a vízi kertészkedésben...
tovább
Így lesz élő virágunk minél tartósabb!
A FEM3 Café vendége Molnár Csilla volt, aki élő virágokból készített asztaldíszt. Megtudhattuk tőle, sokkal tartósabb lehet a szálas virágunk, ha a visszavágás alkalmával, minél nagyobb metszet felületet vágunk, illetve virágtartósítót is érdemes önteni a friss vízbe. A dekoratőr elmondta, ebben az évszakban főként a pasztellszínek dominálnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS