FEM3 CAFÉ
Gömöri András Máté szerint ezért lehet esélye a Ninja Warrior-pályán

A színész gőzerővel készül a világ egyik legnagyobb erőpróbájára, a Ninja Warrior Hungaryre. Máté elképesztően kigyúrta magát, rengeteget edz, hogy jól teljesítsen a versenyben. Elárulta, milyen készségeit fejleszti, és mi az, ami még előtte áll. Arról is beszélt, hogy menyasszonya, Polyák Lilla hogyan segítette őt a felkészülésben, és azt is elmondta, hogyan élné meg, ha az első körben kiesne.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   gömöri andrás máté   ninja warrior   polyák lilla   tv2 live

2017. június 27. 10:03Kapcsolódó anyagok
Polyák Lilla fél a plasztikai műtéttől
A FEM3 Café vendége Dr. Urszán Albert plasztikai sebész volt, aki elmondta, karácsony tájékán megnövekszik a plasztikai műtétek száma, azonban ennek nem feltétlen az az oka, hogy sokan karácsonyi ajándéknak szánnak egy műtétet. Polyák Lilla elárulta, sok félelme van a plasztikai műtétekkel kapcsolatban, és ő jelenleg nem szeretne magán változtatni ilyen módon.
tovább
Polyák Lilla már ünnepi lázban ég
Polyák Lilla szeret ajándékozni, azonban nem csak a tárgyi meglepetésekben hisz. A Magyar Turisztikai Ügynökség újdonsült nagyköveteként, arra bíztat mindekit, hogy adjanak élményt. Lilla gyerekei már nem hisznek a Télapóban, mégis kaptak ajándékot, sőt még virgácsot is.
tovább
Polyák Lillától gyereket szeretne új párja
Gömöri András Máté fiatal kora ellenére jól veszi az apasággal járó akadályokat. A színész bevallotta, először nagyon izgult, mikor párja, Polyák Lilla gyermekeivel találkozott, de megtalálta velük a közös hangot, és azóta is jól kijönnek egymással. A színész azt is elárulta, szeretné, ha Lillával lenne közös gyermek is, méghozzá egy kislány. 
tovább
Polyák Lilla újra megtanulna síelni
Gyermekkora óta nem síelt Polyák Lilla. A FEM3 Café műsorvezetőjének fiai viszont már nagyon szeretnék kipróbálni ezt a téli sportot, így Lillának hamarosan lépnie kell. Klausmann Viktor ellátta őt néhány jó tanáccsal ezzel kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS