FEM3 CAFÉ
Így lehetsz a legszebb a nyári fotókon!

Bémer Miklós fotós a FEM3 Caféban elárulta, hogyan készülhetnek a legelőnyösebb fotók bárkiről. A képekbe dinamikát csempészve izgalmasabbá tehetjük azokat. Semmiképp sem javasolja, a kamerával szemben való pózolást, mert az mindenkit erősít. A műsorvezetők segítségével különböző pózokat is bemutatott. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fotó   fotózás   nyár   nyaralás   tv2 live

2017. június 26. 10:51Kapcsolódó anyagok
Két hónapig túrázna az Antarktiszon a magyar lány
Joshi Bharat vendége, Wynne-Hughes Veronika egy hajón nőtt fel a családjával. A fiatal lány nemrég hajóstoppal járta körbe a világot, ám most újabb kihívásra készül: két hónapos expedícióra az Antarktiszon. Mínusz negyven fokkal és óriási széllel kell felvennie a küzdelmet. A felkészülése már javában zajlik, rendszeresen kamionkerekek segítségével erősít, és a Balaton-átúszás is szerepel a tervei között.
tovább
Tortadíszítés: Divatba jött a fondant bevonat
A FEM3 Café konyhájában Kadi Fatiha tortatervező vezette be a nézőket a tortadíszítés rejtelmeibe. A beszélgetés során kiderült, hogy egyre népszerűbb a fondant bevonat, valamint az is, hogy mire érdemes odafigyelni díszítéskor...
tovább
Egy jól megválasztott cipővel akár üzenni is tudunk
Mindig fontos, hogy megtaláljuk egyéni ízlésvilágunkat, és aszerint válasszunk egy-egy ruhát, kiegészítőt, ne csak az aktuális divatot kövessük. A nyári cipőtrendek elsősorban a színes és a mintás darabokról szólnak majd, ám nem mindegy az, hogy mit és milyen alkalomra veszünk fel. A témában Vincze Erzsébet divattanácsadó volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Fresh Wiki izgul amiatt, hogy kire hasonlít majd a kisbabájuk
A 4,5 hónapos terhes Fresh Wiki már tudja, hogy milyen nemű lesz a babájuk, de egyelőre nem szeretné elárulni. Az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy az első pár hónap nem volt felhőtlen, mert sokat fájt a feje, émelygett, és hangulatingazodásai voltak, de már egyre jobban van. Kiderült, hogy Wiki még nem beszél külön a babához, és még ruhákat sem vett, mert úgy érzi, hogy ennek még nincs itt az ideje.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS