FEM3 CAFÉ
Heti öt edzés lenne az ideális?

Napjainkban egyre több ember életében kap helyet a testmozgás és az egészséges életmód. Nem mindegy azonban az, hogy mit választunk, hogyan kezdünk hozzá, és heti hány alkalmat töltünk sporttal. Czanik Balázs szerint a heti három edzés kevés lehet, ő legalább heti öt edzést javasol mindenkinek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: czanik balázs   diéta   edzés   fem3café   sport   tv2 live

2017. június 26. 9:56Kapcsolódó anyagok
Az egész testet átmozgató zumbának a közösségépítő ereje is hatalmas
A FEM3 Caféban egy rövid zumba-bemutató után Sänger Viktória oktató és a három táncos meséltek a fitnesz és a tánc tökéletes keverékéről. Az oktató elárulta, hogy a férfiak is nyugodtan kipróbálhatják a zumbát, amelyben nagyrészt latin zenékre mozognak a résztvevők. Kiderült az is, hogy a zumba során az egyéniségtől, kortól, edzettségtől, testsúlytól függ, hogy mennyi kalóriát égetnek el a táncosok egy-egy órán.
tovább
Így válassz sportágat gyermekednek!
A helyes táplálkozásra és rendszeres testmozgásra való nevelés már egészen pici korban elkezdődik. Sági Andrea sportpszichológus a FEM3 Caféban arról beszélt, hogyan lehet kiválasztani a gyermek számára legmegfelelőbb sportot. A szakértő úgy véli, az a jó, ha az elején minél többféle készségét kipróbálhatja a gyermek.
tovább
Sokat javíthat a Down-kórosok állapotán a capoeira
Czanik Balázs kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlja a különleges capoeirás edzésformát. Elárulta, a Down-szindrómás betegeknek például rengeteget tud javítani az állapotukon…
tovább
Hatékony edzés az izmos és kockás hasért
Mindenki lapos hasat szeretne, de sokan megállnak az egyszerű felülésnél, pedig vannak sokkal hatékonyabb gyakorlatok is. Ezúttal ezeket a gyakorlatokat mutatta meg Czanik Balázs, személyi edző.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS