FEM3 CAFÉ
Végleg felhagyott gyilkos szenvedélyével Torres Dani

Óriási sikerként éli meg az énekes, hogy pontosan fél éve sikerült leszoknia a dohányzásról. Torres Dani mesélt életmódváltásról és arról is, hogyan segít neki mindebben pilates oktató párja.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dohányzás   életmódváltás   fem3café   torres dani   tv2 live

2017. június 23. 11:35Kapcsolódó anyagok
Torres Dani: Igazi Nyár
Hangolódj a nyárra! Hallgasd meg Torres Danitól az Igazi nyár című dalt!
tovább
Torres Dani: Show Me Baby
Nézd meg az egykori Megasztáros produkcióját Te is!
tovább
Torres Dani veszélyes kalandra készül
Torres Dani édesapja családjával már Nepálban is járt, a közeljövőben pedig az Everest alaptáborig szeretnének eljutni. Az énekes apukája hegymászó, és Danira is átragasztotta ezt a szenvedélyét. Az énekes legújabb szólólemeze, ami egy közel egyévi munka megkoronázása, most jelent meg, és arra is fény derült, hogy Dani miért éppen a Change címet adta neki.
tovább
Torres Dani: Kezünkben a világ
Hallgasd meg a Megasztár felfedezettjétől a Kezünkben a világ című számot!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS