FEM3 CAFÉ
Andor Éva bevallotta mikor sírt utoljára

Andor Éva munkabeosztása nem hétköznapi, ennek ellenére is képes megtalálni a lehetőségeket a kikapcsolódásra. Előnye és hátránya is megvan, hogy leginkább hétköznap tud elmenni nyaralni. A Tények műsorvezetője fegyelmezni tudja érzelmeit, de előfordult, hogy a stúdióban sírta el magát...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: andor éva   fem3café   műsorvezető   tv2 live

2017. június 22. 11:30Kapcsolódó anyagok
Andor Éva: ˝Az a típus vagyok, aki vállalja a véleményét˝
Andor Éva és Endrei Judit arról beszélt a FEM3 Caféban, hogy a vitákba érdemes-e belefolyni, vagy jobb, ha az ember kerüli a konfliktust. Éva az a típus, aki örül annak, ha más mást gondol, mert az felpezsdíti a beszélgetést, és ez inspirálja. Endrei Judit régebben visszahúzódó volt, amikor olyan emberrel találkozott, aki harcosan kiállt a véleménye mellett. Azt azonban bevallotta, hogy otthon ő is tud olaszos stílusban vitatkozni.
tovább
Andor Éva nem cserélne huszonéves önmagával
Náray Erika színésznő szerint negyven után a ráncok helyett sokkal fontosabb, hogy az ember saját magával foglalkozzon, és előre tervezze a jövőjét. Andor Éva tudatosan készült a negyvenes éveire, és utólag elmondhatja, megérte a sok lemondás. Most sokkal jobban érzi magát, mint a húszas éveiben, ezért nem cserélne akkori önmagával. A műsorvezető azt is elárulta, hogy 5 év múlva már a saját gyerekével szeretne játszani...
tovább
Andor Éva: ˝Rettenetesen félek a repüléstől˝
Andor Éva nagyon szeret utazni. A műsorvezető a FEM3 Caféban elmesélte, hogy igyekszik úgy szervezni utazásait, hogy az adott ország operaházát is megcsodálhassa. ˝Ha az ember lelki edzésre vágyik, arra az opera nagyon jó˝ - vallja Éva. A Tények műsorvezetője azt is elárulta, hogy mi az egyetlen akadálya annak, hogy eddig még nem indult el hosszabb utakra.
tovább
Andor Éva könnyű, vegetáriánus zöldségfasírtot készített
Könnyű álom nevű fantázianévvel ellátott ételt készített Andor Éva, a Tények műsorvezetőnője.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS