FEM3 CAFÉ
Így varázsolhatod botanikus kerthez hasonlóvá otthonodat

Ahogy a divat világában, úgy a lakberendezés területén is vannak népszerű trendek. 2017-ben a zöld színen kívül, a különféle motívumok merész mixelése is teret kap majd. Hogy hogyan tehetjük még egyedibbé a kertünket, vagy miként dobhatjuk fel az otthonunkat botanikus mintákkal, arról Hadnagy Tímea lakberendező beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   Hadnagy Tímea   kert   lakás   otthon   trend   tv2 live

2017. június 22. 10:59Kapcsolódó anyagok
Így varázsolhatunk fűszernövényekből kerthangulatot otthonunkba!
A különféle fűszernövények nem csak a kertünknek, hanem az erkélynek, vagy a konyhaablaknak is remek díszei lehetnek. Hogy miként érdemes elültetni a friss fűszernövényeket, mely tárolási módok a legnépszerűbbek és milyen gondozást igényelnek arról Hadnagy Tímea lakberendező mesélt.
tovább
Űzd el növényekkel a szúnyogokat!
Számos módszer és házi praktika létezik a szúnyogok távol tartására Újvári Gellért kertész szerint. Gellért megmutatta, hogyan ültethetjük balkonládákba a rovarűző növényeket, mint például a körömvirágot, a citromfüvet, vagy a levendulát.
tovább
Varázsolj könnyen óceánparti stílust a teraszra!
Tokár Tamás műsorvezető és Hadnagy Tímea lakberendező beszéltek arról, hogyan lehet az erkélyen és a teraszon vízparti hatást elérni néhány egyszerű kiegészítővel. Érezd magad az óceánparton akkor is, ha csak a kertedbe mész ki!
tovább
Gyümölcsöskert a balkonon? Lehetséges!
Ha valaki saját termesztésű gyümölcsöt szeretne enni, de nincs kertje, akkor a balkonon is nyugodtan ültethet. Megyeri Szabolcs kertészmérnök elárulta, hogyan…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS