FEM3 CAFÉ
Magyar kutatónő a sugárzás hatásait vizsgálja az űrben

Mindenki szereti a csillagokat nézni, de Strádi Andrea egészen máshogy tanulmányozza az égboltot. A fiatal kutató szakterülete a sugárzási komponens, ami azt jelenti, csapatával együtt meghatározzák, milyen és mekkora sugárzást kaptak azok a minták, amiket felküldtek az űrbe. Ezen kutatás hosszútávon lesz fontos az emberiség számára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_joshi   kutatás   sugárzás   tv2 live   űr

2017. június 21. 11:35Kapcsolódó anyagok
Elvesztette a munkahelyét, gasztorbloggernek állt és beutazta a...
Jókuti András gasztroblogger, miután megszűnt a munkahelye saját vizekre evezett és blogolni kezdett. Mára már beutazta a világot, és a legjobb éttermek fogásait kóstolta végig. Írásai azért is érdekesek, mert nem csak az ételt magát veszi nagyító alá, hanem az összélményt is, amit egy adott hely nyújthat. Különleges életútjáról, élményeiről és tapasztalatairól Joshi Bharatnak mesélt.
tovább
A hely ahol, segítenek feldolgozni a gyászt
A FEM3 Caféban Hevényi Zsuzsa és Hosszú Dalma mesélt a Lélekmadár Tábor gyászterápiájáról. A program során a szakemberek segítenek feldolgozni a szülőknek és a gyermekeiknek a történteket.
tovább
A jótékony futás lesz az adakozás egyik új fajtája?
A Hétköznapi hősök rovat vendége Snow Andrea jótékony futó volt, aki eddig több, mint 60 millió forintot gyűjtött-, pontosabban futott össze rászorulóknak a világ különféle pontjain. Hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Hogy mikor és hogyan fogalmazódott meg benne ez a gondolat, és mi motiválja, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt.
tovább
Gyógyíthatatlannak hitték, saját módszere segített rajta!
A FEM3 Café vendége Balázs Valéria volt, akinek nehézségei már a ˝legelején˝ elkezdődtek. Hét hónapra, másfél kilósan született, és gyerekkorától kezdve a gyenge immunrendszere miatt minden betegséget elkapott. Húszéves korára tolókocsiba került és már látni is alig látott. Gyakorlatok és meditáció segítségével kereste a kiutat. Az energia, amit a légzésekkel és mozgásokkal sikerült felébresztenie, elkezdte magától korrigálni a testét.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS