FEM3 CAFÉ
Feng shui: Erre a három tárgyra érdemes odafigyelni nyáron

A feng shui szerint a tárgyak energetizálják az embert, ha jó helyen vannak. De vajon nyáron másféle vagy több energiára van szükség, mint az év más időszakában? Ha igen, hogyan tehetünk szert extra energiára? A témában Szilvási Judit feng shui szakértő volt a FEM3 Café vendége.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   feng shui   lakberendezés   nyár   tv2 live

2017. június 21. 10:01Kapcsolódó anyagok
A feng shui hatással lehet boldogságunkra is?
Az otthonunkban található színek, és növények is hozzájárulhatnak a belső harmóniánkhoz. Hiszen a minket körülvevő dolgok is hatással lehetnek a hangulatunkra, így egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen tárgyakkal rendezzük be a lakásunkat. Hogy mire érdemes figyelnünk, hogy pozitív hatást keltsünk otthon, arról Szilvásy Judit feng shui szakértő beszélt a FEM3 Café vendégeként.
tovább
A feng shui segíthet harmonikusabbá tenni az esküvőt
Az esküvők megtervezése rengeteg odafigyelést igényel, de ha a feng shui szabályait figyelembe vesszük, rengeteg pozitív energiát nyerhetünk. Szilvásy Judit feng shui szakértő elárulta, a tört fehér és árnyalatai szerencsés és energetizáló hatásúak. A berendezés is nagy jelentőséggel bír, alap dolog, hogy kerek asztalok kellenek az élek és a szögletes sarkok vonzzák a konfliktust. Fontos, hogy a  szerelem színe, a piros is megjelenjen valamilyen formában az energiák miatt.
tovább
Feng shui-tippek karácsonyi dekorációhoz
A feng shui szakértő Szilvásy Judit gömbdíszeket ajánl a karácsonyfára, amik ellensúlyozzák a fenyő tüskéit. A díszek színére is adott néhány ötletet a FEM3 Caféban, ugyanis zónánként ezek is változhatnak…
tovább
Feng shui: Sokat számít, hol áll a karácsonyfa
Szilvásy Judit, feng shui szakértő azt ajánlja, olyan égtájra helyezzük a karácsonyfát a nappaliban, amelyik területét életünknek erősíteni szeretnénk, hiszen a fával hálát és vágyakat fejezünk ki. A legjobb választás az élő fenyő, mert chi-t, életenergiát termel.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS