FEM3 CAFÉ
Ez áll Hegedűs D. Géza drasztikus fogyásának hátterében

Hegedűs D. Géza 20 kg-ot hízott egy szerep kedvéért, amit azóta sikeresen leadott. Elmondása szerint a hízni egyáltalán nem volt nehéz, fogyni viszont annál inkább. A FEM3 Café vendégeként többek közt a színész és a szerepe közti különleges kapcsolatról beszélt, és arról, hogy szétválasztó diétával szeretne még őszig 10 kg-tól megszabadulni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   film   fogyás   hegedűs d. géza   színész   tv2 live

2017. június 16. 11:28Kapcsolódó anyagok
Xantus Barbara újra egyetemista lesz a Színművészetin
Xantus Barbara színésznőként és anyaként is megállja a helyét. Gyermekeivel mindent megbeszélnek, sokat tanulnak egymástól. Külső változásának oka, hogy újra az a nő szeretne lenni, aki kilépett az egyetemről és minden iránt érdeklődött. A színésznő elárulta, befejezi színész tanulmányait, újra egyetemista lesz a Színművészetin.
tovább
Cseke Katinka az Ázsia Expressz miatt fogyott ismét
Cseke Katinka a FEM3 Caféban elárulta, hogy sosem volt bújós típus, ezt férfias tulajdonságnak érzi, csupán lánya ölelését igényli. Rácmolnár Lili pszichológus szerint az embernek társas lényként szüksége van az érintésre, lehetőleg minél többre. Azt, hogy valaki kevesebb érintést igényel a végletességre vezeti vissza. Katinka meg is erősítette, hogy rengeteget ölelgették gyerekkorában. Berki kérdésére pedig elárulta, hogy újbóli fogyása az Ázsia Expressznek köszönhető.
tovább
Nem is gondolnád, hány kilót fogyott Berki Krisztián Ázsiában
A FEM3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián és Muri Enikő örömmel fogadták egymást a stúdióban, hiszen sok mindent megéltek együtt az Ázsia Expressz forgatásán. Amikor az énekesnő meglátta Krisztiánt egyből megemlítette, hogy a műsorvezető mennyit fogyott - Krisztián pedig elárulta, hogy mennyi az annyi.
tovább
Nem gondolnád, milyen diétát folytat Hódi Pamela!
Pamela a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy nagyon kedveli az új diétáját, aminek a segítségével már egy hét után látta magán a változást. Pamela szerint még 3 kiló plusz van rajta, de természetesen a törökországi nyaralásuk ideje alatt felhagyott a diétával. Kiderült, hogy Nati addig Pamela anyukájával volt, de naponta többször is beszéltek. A menyasszony arról is mesélt, hogy még mi hiányzik a júliusi esküvőjükről, amivel kapcsolatban azt szeretné, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt kislányként megálmodta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS