FEM3 CAFÉ
Az egész testet átmozgató zumbának a közösségépítő ereje is hatalmas

A FEM3 Caféban egy rövid zumba-bemutató után Sänger Viktória oktató és a három táncos meséltek a fitnesz és a tánc tökéletes keverékéről. Az oktató elárulta, hogy a férfiak is nyugodtan kipróbálhatják a zumbát, amelyben nagyrészt latin zenékre mozognak a résztvevők. Kiderült az is, hogy a zumba során az egyéniségtől, kortól, edzettségtől, testsúlytól függ, hogy mennyi kalóriát égetnek el a táncosok egy-egy órán.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fitnesz   fogyás   kalória   sport   tánc   tv2 live   zumba

2017. június 15. 10:30Kapcsolódó anyagok
A fitness modell egész életét megváltoztatta az életmódváltása
Dávid Petra számára nincsen lehetetlen, felesleges kilóitól megszabadult és mostanra tökéletes az alakja. Fogyásának egyetlen titka az volt, hogy az egészet magáért csinálta, nem akart másoknak megfelelni. Az életmódváltás az egész életét megváltoztatta, elkezdett sportolni és egészségesen táplálkozni.
tovább
Nem gondolnád, milyen diétát folytat Hódi Pamela!
Pamela a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy nagyon kedveli az új diétáját, aminek a segítségével már egy hét után látta magán a változást. Pamela szerint még 3 kiló plusz van rajta, de természetesen a törökországi nyaralásuk ideje alatt felhagyott a diétával. Kiderült, hogy Nati addig Pamela anyukájával volt, de naponta többször is beszéltek. A menyasszony arról is mesélt, hogy még mi hiányzik a júliusi esküvőjükről, amivel kapcsolatban azt szeretné, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt kislányként megálmodta.
tovább
Bebe elárulta 27 kilós fogyásának titkát
A bársonyos hangú énekes néhány éve közel 30 kilót adott le. Elmondta, hogy az első 9 kiló ugyan egy betegség miatt történt, mégis ez volt az, ami ösztönözte a további fogyásra. A titokról az Élet-Formában beszélt.
tovább
Fogyj könnyen zumbával!
A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS