FEM3 CAFÉ
A fitness modell egész életét megváltoztatta az életmódváltása

Dávid Petra számára nincsen lehetetlen, felesleges kilóitól megszabadult és mostanra tökéletes az alakja. Fogyásának egyetlen titka az volt, hogy az egészet magáért csinálta, nem akart másoknak megfelelni. Az életmódváltás az egész életét megváltoztatta, elkezdett sportolni és egészségesen táplálkozni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fitnesz   fogyás   joshi bharat   tv2 live

2017. június 14. 10:50Kapcsolódó anyagok
Nem is gondolnád, hány kilót fogyott Berki Krisztián Ázsiában
A FEM3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián és Muri Enikő örömmel fogadták egymást a stúdióban, hiszen sok mindent megéltek együtt az Ázsia Expressz forgatásán. Amikor az énekesnő meglátta Krisztiánt egyből megemlítette, hogy a műsorvezető mennyit fogyott - Krisztián pedig elárulta, hogy mennyi az annyi.
tovább
Nem gondolnád, milyen diétát folytat Hódi Pamela!
Pamela a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy nagyon kedveli az új diétáját, aminek a segítségével már egy hét után látta magán a változást. Pamela szerint még 3 kiló plusz van rajta, de természetesen a törökországi nyaralásuk ideje alatt felhagyott a diétával. Kiderült, hogy Nati addig Pamela anyukájával volt, de naponta többször is beszéltek. A menyasszony arról is mesélt, hogy még mi hiányzik a júliusi esküvőjükről, amivel kapcsolatban azt szeretné, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt kislányként megálmodta.
tovább
Tehenek ˝zavarták meg˝ Béres Alexandra kalandos forgatását!
Ausztriai, igencsak kalandosra sikerült forgatásáról mesélt a FEM3 Caféban Béres Alexandra. A fitneszvilágbajnok ugyan idilli környezetben dolgozhatott, de a hátránya annak a helyszínnek is megvolt… Alexandra emellett a család új tagjáról és nyári terveikről is beszélt.
tovább
Testedzés takarítás közben!
Kellemest a hasznossal- az egyik legjobb módszer a téli testedzésre, ha a gyakorlatok és a takarítás össze vannak kötve. Csonka Anita és Haraszti Péter aerobik edzők mutattak be néhány hatékony mozdulatot a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS