FEM3 CAFÉ
Antal Timit párja inspirálja a dalszerzésre

Antal Timi vőlegényével és zenésztársával, Demko Gergővel érkezett a FEM3 Café studiójába. Az újdonsült jegyespár elmesélte, hogyan történt a lánykérés: Timi egy moziterembe érkezett meg, ahol az összes hozzátartozójuk ott volt, és Gergő külön erre az alkalomra szerzett dalát és annak klipjét mutatták be, végül pedig párja feltette a nagy kérdést. Az énekesnő elárulta, hogy azóta ír dalokat, hogy megismerte vőlegényét, mert ő inspirálja. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: antal tímea   fem3café   tv2 live

2017. június 12. 11:37Kapcsolódó anyagok
˝Nem gyógyulni, élni kell˝– sporttal győzte le súlyos...
Ternován Zoltánnál 15 éve, 37 esztendősen diagnosztizálták a sclerosis multiplexet. A férfi az első sokk és a kezdeti kezelések után úgy döntött, ő egy másik utat választ, elhatározta, hogy gyógyíthatatlan betegsége ellenére is jól fogja érezni magát. Elkezdett sportolni, jelenleg tünetmentes.
tovább
Vietnámi nyári tekercs mogyorószósszal
A FEM3 Café konyhájában Sütő Iza gasztroblogger készített vietnámi nyári tekercset, amihez mogyorószószt is tálalt. Berki Krisztiánnak annyira ízlett az ételkülönlegesség, hogy szinte alig bírta abbahagyni a kóstolást. (Recept a videóban.)
tovább
Antal Tímea és zenekara: Még az úton
Hallgass bele Te is Antal Tímea és zenekara dalába!
tovább
Székhelyi József életét teljesen megváltoztatta a kislánya!
Székhelyi József és kislánya között különleges apa-lánya kapcsolat van. Amikor Sára megszületett, a színművész élete mindenben megváltozott. József valóságos elixírbombának tartja lányát. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban Sára olyan titkokat is elárult, amire apukája nem számított.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS