FEM3 CAFÉ
Gyomorproblémákat okozhat a reggeli étkezés kihagyása

Dr. Beró Mariann, gasztroenterológus a FEM3 Caféban elárulta, hogy nyáron még gyakoribbak a gyomorpanaszok, mint egyébként, hiszen a különböző vizek, az élelmiszerek nem megfelelő tárolása plusz rizikófaktor. A gasztroenterológus szerint hatalmas probléma, hogy sokan kihagyják az egyik főétkezést, a reggelit, és az is kiderült, hogy akkor van probléma, ha a gyomorrontás 2-3 nap alatt nem javul.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   doktor   étkezés   fem3café   fem3café_szakértő   gasztroenterológus   gyomor   magyar   reggeli   tv2 live

2017. június 9. 10:00Kapcsolódó anyagok
Gyógyszerek is okozhatnak refluxot
Sokszor bizonyos gyógyszerek, általában fájdalomcsillapítók, is tudnak refluxos panaszokat okozni. Ebben az esetben sajnos elkerülhetetlen a reflux-gyógyszerek folyamatos használata. Bár a betegségnek van olyan súlyos stádiuma, ahol esetleg műtétre is szükség lehet, de a kezdeti fázisban elég lehet a gyógyszeres kezelés.
tovább
Reflux: a tünetek teljesen megszüntethetők
Dr. Beró Mariann gasztroenterológus a FEM3 Café szakértőjeként a refluxról beszélt. A mára már tömegeket érintő betegség tünetei a következők: gyomorégés, torokfájás, köhögés, mellkasi szúró érzés. A betegség a doktornő szerint megfelelő kezeléssel és életmóddal tökéletesen gyógyítható.
tovább
Gyomorpihentető kímélő saláta
A FEM3 Café konyhájában Szatmári Feri szakács újévi kímélő salátát készített.
tovább
Gyomorkímélő vöröslencsés saláta pirított csirkével
Szatmári Feri gasztroblogger készített gyomorkímélő vöröslencsés salátát a FEM3 Café konyhájában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS