FEM3 CAFÉ
Berki Krisztián bármilyen vagyontárgyát képes lenne elengedni, mióta hazatért Ázsiából

Berki Krisztián a FEM3 Caféban elárulta, hogy Ázsiában előjött a régi énje, amit eddig el kellett nyomnia, és biztos benne, hogy a jövőben sok embert meg fog bántani az őszinteségével. A műsorvezető arról is mesélt, hogy miket tanult meg kint, és kiderült, hogy szerinte sokkal boldogabbak lennének az európaiak, ha nem a felhalmozásra, külsőségekre fókuszálnának. Berki azt is elárulta, hogy semmit sem jelentett neki, amikor itthon végre beülhetett az autójába, de tart attól, hogy a ˝rendszer visszadarálja˝.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: átváltozás   ázsia   berki krisztián   berki natasa   fem3café   hódi pamela   tv2 live   utazás   változás

2017. június 9. 9:40Kapcsolódó anyagok
Ázsia Expressz: Pamela szerint Berki ˝átment Buddhába˝, mióta...
Hódi Pamela a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyennek látja Krisztiánt, mióta a vőlegénye hazajött Ázsiából.
tovább
Nem gondolnád, milyen diétát folytat Hódi Pamela!
Pamela a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy nagyon kedveli az új diétáját, aminek a segítségével már egy hét után látta magán a változást. Pamela szerint még 3 kiló plusz van rajta, de természetesen a törökországi nyaralásuk ideje alatt felhagyott a diétával. Kiderült, hogy Nati addig Pamela anyukájával volt, de naponta többször is beszéltek. A menyasszony arról is mesélt, hogy még mi hiányzik a júliusi esküvőjükről, amivel kapcsolatban azt szeretné, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt kislányként megálmodta.
tovább
Berki Krisztián egy tortát kap az arcába Jabin Peti legújabb klipjében
Jabin Peti imádja a ’80-as évek hangulatát, ezért is gondolta úgy, hogy legújabb számához ez a korszak lesz a tökéletes választás. A slágergyanús szerzemény egyébként Peti, a Cloud 9+ és MC Kemon közös munkáját dicséri, az együttműködésnek könnyen lehet, hogy még lesz folytatása. A kliphez olyan ismert embereket kértek fel, mint Kautzky Armand, Fresh Andi, vagy Berki Krisztián, aki semmit sem tudott arról, hogy az arcába egy tortát nyomnak majd.
tovább
Megható ajándékkal lepte meg Pamela Berki Krisztiánt elutazása előtt
Berki Krisztián akár több héten keresztül nem láthatja családját. Kedvese, Pamela nehezen viseli szerelme hiányát, a FEM3 Caféban elmondta: Krisztián és ő is sírt, amikor el kellett válniuk egymástól. Azt is elárulta: Krisztián az Ázsia Expressz forgatása alatt telefont se tud használni, ezért úgy gondolta: olyan ajándékot ad neki, ami emlékezteti majd őt a családjára. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS