FEM3 CAFÉ
Tenni is kell, nem csak várni egy párkapcsolatra

A nézők kérdéseire Imolai Judit asztrológus válaszolt. Fontos keresni az alkalmakat az ismerkedésre, hiszen ha otthon ülünk akkor kicsi az esély bármilyen párkapcsolat kialakulására. A kor nem lehet akadály, hiszen minden életszakasznak más a feladata és a célja.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológus   fem3café   fem3café_szakértő   párkapcsolat   szerelem   tv2 live

2017. június 8. 11:03Kapcsolódó anyagok
Németh Kristóf: ˝Belőlem a féltékenység hiányzik˝
A csillagok állása sokszor a szerelmi életünkben is segítségünkre lehet. Horoszkópunk könnyen megmutathatja azt, hogy mit rontunk el párkapcsolatainkban. Imolai Judit asztrológus a csillagjegyek rossz tulajdonságairól beszélt, és megtudhattuk azt is, hogy Németh Kristóf bár skorpió, a féltékenység teljesen kimaradt az életéből.
tovább
Így válnak az önkifejezés részévé a színek
Imolai Judit asztrológus volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a nézői kérdésekre is választ a színek és az asztrológia kapcsolatának témakörében.
tovább
A virághoroszkópból megismerhetjük a sorsunkat!
A virághoroszkópból megtudhatjuk, hogy milyen is a valódi személyiségünk, ugyanis összefüggés van az emberi jellem, a születés szám, és a virágok között. Hogy mégis ki melyik számhoz és virághoz tartozik, arról Imolai Judit asztrológus beszélt a FEM3 Café vendégeként.
tovább
Vásáry Andrénak asztrológus segített átértelmezni a párkapcsolatát
Vásáry André a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy hogyan igyekszik megtartani a testi-lelki egészségét. Az énekes rendszeresen meditál, és nem olyan régen asztrológusnál is járt, ahol – érdekes dolgok derültek ki.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS