FEM3 CAFÉ
Németh Kristóf: ˝Belőlem a féltékenység hiányzik˝

A csillagok állása sokszor a szerelmi életünkben is segítségünkre lehet. Horoszkópunk könnyen megmutathatja azt, hogy mit rontunk el párkapcsolatainkban. Imolai Judit asztrológus a csillagjegyek rossz tulajdonságairól beszélt, és megtudhattuk azt is, hogy Németh Kristóf bár skorpió, a féltékenység teljesen kimaradt az életéből.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológus   fem3café   fem3café_szakértő   Németh Kristóf   párkapcsolat   szerelem   tv2 live

2017. június 8. 9:55Kapcsolódó anyagok
Ázsia Expressz: Pamela szerint Berki ˝átment Buddhába˝, mióta...
Hódi Pamela a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyennek látja Krisztiánt, mióta a vőlegénye hazajött Ázsiából.
tovább
Oltári! Voksán Virágot a párja és a kutyája kitúrták az ágyából
Egy statisztika szerint sokkal kiegyensúlyozottabbak azok, akik együtt élnek a háziállatukkal, erről a témáról Voksán Virág és Tokár Tamás mesélt a FEM3 Caféban. Virág elárulta, hogy hozzá sokkal közelebb áll az ebek jelleme, kislány korában pedig nagyobb kutyáik voltak a kertesházukban. A DJ mostani párja nagyon szereti Kikót, és az is kiderült, hogy Virág és a kutyája között miért volt mosolyszünet egy napig. Tokár Tomi arról mesélt, hogy néha rátámad a cicája, aki egyedül arra is képes, hogy kicsomagoljon egy csokit...
tovább
Nem találod ki, Németh Kristóf kivel készítette első...
Június 6-tól Czippán Anett mellett Németh Kristóf köszönti majd a nézőket a FEM3 Caféban. A színész elárulta, hogy már nagyon készül, és mesélt a korábbi munkáiról, amelyekben nagy szerepet játszott a gördülékeny beszélgetés. Az is kiderült, hogy a 9,5 éves fia szemében eddig az apukája nagy sztár volt, de Kristóf úgy érzi, hogy mostanában már kezd ciki lenni neki. Lóci egyébként azt ígérte az apukájának, hogy ha jó interjúkat készít, akkor azokat visszanézi majd.
tovább
Tényleg ez Németh Kristóf és Nacsa Olivér közös hobbija?
A két művész baráti kapcsolata alig több, mint egy éves, mégis az összhang tökéletesen megvan közöttük. Kristóf kisfia is nagyon megkedvelte Olivért, és már Spanyolországot is megjárták együtt, családosan. Kettejük kapcsolatáról és bulvárhírekhez kötődő vicces rajongásukról is beszéltek a FEM3 Café vendégeiként.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS