FEM3 CAFÉ
Az indiai tánc tölti ki teljes életét Somi Panninak

Somi Panni 25 évvel ezelőtt hozta el az indiai táncot hazánkba. Már gyerekkorában elhatározta, hogy utazni szeretne. Tanulmányai miatt lehetősége volt Indiába utazni, ahol megismerkedett Dél-India klasszikus táncával. Amikor hazajött, elkezdte továbbadni tapasztalatait, egyre több tanítványa is lett. Egy idő után úgy érzete, saját darabjaival kell foglalkoznia, amik mára teljesen kiteljesedtek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_sikeres_nők   india   tánc   tv2 live

2017. június 7. 10:56Kapcsolódó anyagok
Hollywoodi sztároktól tanulhatott a magyar színésznő
Goztola Krisztina gyerekkorában nem gondolta volna, hogy nemzetközi sikereket érhet el a színészettel. Kalandvágyból ment külföldre és nagyon közelivé vált számára a sztárvilág. A színésznő olyan hírességektől tanulhatott többek között, mint Dustin Hoffman és Robert De Niro. Krisztina számára előnyére vált akcentusa, előfordult, hogy kifejezetten emiatt keresték fel szinkronizálásra.
tovább
A siker titka: kitartás és akarat
A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.
tovább
Návai Anikó első kérdése megdöbbentette Sylvester Stallone-t
Návai Anikó karrierje elején nem gondolta volna, hogy ide vezet az útja. A hollywoodi sztárokkal az évek alatt igen bizalmas kapcsolatot alakított ki, titka, hogy kíváncsi az emberekre és, hogy mi rejlik a cukormáz mögött. Az első interjúját Anikó terhesen készítette Sylvester Stallone-val, aki teljesen ledöbbent a riporternő első kérdésétől.
tovább
Hegyi Barbara: ˝Színészként akarod a kihívásokat˝
Psota Irén-díjat kapott Hegyi Barbara. A színésznő a FEM3 Caféban elmondta: nagyon meghatotta a díj, számára minden szakmai elismerés nagyon fontos. Hozzátette: Az ajtó című darabban egy idősebb karaktert játszik, nagyon nagy kihívás volt, de örül, amikor más típusú feladatot kap a szokásosnál. Hegyi Barbara arról is beszélt, hogy milyen hatással volt rá, amikor Psota Irén jeleneteit látta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS