FEM3 CAFÉ
Nem találod ki, Németh Kristóf kivel készítette első interjúját gyerekként!

Június 6-tól Czippán Anett mellett Németh Kristóf köszönti majd a nézőket a FEM3 Caféban. A színész elárulta, hogy már nagyon készül, és mesélt a korábbi munkáiról, amelyekben nagy szerepet játszott a gördülékeny beszélgetés. Az is kiderült, hogy a 9,5 éves fia szemében eddig az apukája nagy sztár volt, de Kristóf úgy érzi, hogy mostanában már kezd ciki lenni neki. Lóci egyébként azt ígérte az apukájának, hogy ha jó interjúkat készít, akkor azokat visszanézi majd..

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: beszéd   fem3 café   gyerek   interjú   műsorvezető   Németh Kristóf   tv2 live

2017. június 2. 11:40Kapcsolódó anyagok
Tényleg ez Németh Kristóf és Nacsa Olivér közös hobbija?
A két művész baráti kapcsolata alig több, mint egy éves, mégis az összhang tökéletesen megvan közöttük. Kristóf kisfia is nagyon megkedvelte Olivért, és már Spanyolországot is megjárták együtt, családosan. Kettejük kapcsolatáról és bulvárhírekhez kötődő vicces rajongásukról is beszéltek a FEM3 Café vendégeiként.
tovább
Németh Kristóf nagyon féltette kisfiát a szakítása után
Németh Kristóf őszintén beszélt a szakításáról a FEM3 Caféban. A színész elmondta: nagyon féltette Lócit, mert – mint mondta – ˝vele is szakítottak˝, de kisfia nagyon éretten kezelte a helyzetet. Kristóf nem akart negatív hatást gyakorolni a gyerekére, de tőle függetlenül a fiának is fel kellett dolgoznia az új helyzetet.
tovább
Így járja a néptáncot Czippán Anett és Berki Krisztián
Négy fiatal a FEM3 Caféban bemutatta a visai csárdást. Marosy Gerda, tánctanár elárulta, hogy ezt hónapokon, éveken keresztül tanulják a néptáncosok, majd néhány egyszerűbb lépést megtanítottak a két műsorvezetőnek is. Végül Németh Kristóf is beállt táncolni, akiről kiderült, hogy a Balettintézetben, néptánc szakon érettségizett.
tovább
Németh Kristóf a szakításáról: ˝nem én akartam ezt így˝
A színész nagy átéléssel mesélt gyerekkori emlékeiről, valamint az édesapjával való szoros kapcsolatáról. A családi hagyományokat követve most már ő osztja meg fiával, Lőrinccel a régi anekdotákat, emellett próbálja bevezetni a távoli kultúrák világába is. Németh Kristóf a szakításáról azt mondta, még mindig megérinti, mert nem ő akarta, hogy így legyen...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS