FEM3 CAFÉ
Tallós Ritának a mai napig jeleket küld elhunyt édesapja?

Tallós Rita sokat változott az utóbbi években, amit elsősorban a párkapcsolatának köszönhet, hiszen megtalálta az biztos hátteret aminek köszönhetően harmóniában és nyugalomban élhet. Hogy miként látja egykori betegségét, mennyire hisz az édesapja által küldött jelekben, és hogy érzi magát a rendezői szerepben, arról Joshi Bharatnak mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   joshi bharat   tallós rita   tv2 live

2017. június 2. 10:54Kapcsolódó anyagok
Művészetterápiával a súlyosan beteg gyermekekért
Szilágyi Ágnes, a Mosoly Alapítvány szakmai koordinátora volt a FEM3 Café vendége, aki kollégáival egy különleges terápiával segít súlyos, vagy gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekeken és családjaikon. A művészetterápia képek, játékok és zene segítségével próbálja oldani a betegség és a kezelések során fellépő félelmet és feszültséget a hozzátartozókban és a gyermekekben.
tovább
Elvesztette a munkahelyét, gasztorbloggernek állt és beutazta a...
Jókuti András gasztroblogger, miután megszűnt a munkahelye saját vizekre evezett és blogolni kezdett. Mára már beutazta a világot, és a legjobb éttermek fogásait kóstolta végig. Írásai azért is érdekesek, mert nem csak az ételt magát veszi nagyító alá, hanem az összélményt is, amit egy adott hely nyújthat. Különleges életútjáról, élményeiről és tapasztalatairól Joshi Bharatnak mesélt.
tovább
Egykori szerelme vezette be a szakmába az ország egyetlen női...
Joshi Bharat, Kunu Lenkével az ország egyetlen női tetőfedőjével beszélgetett. Lenke állami gondozottként nőtt fel, és elmondása szerint már gyerekkorában is a fiús játékok vonzották, mert mindig is szerette a kihívásokat. Egykori párja vezette be a szakmába, és kezdetben csak mellékállásban dolgozott az építőiparban, majd a mesterség iránti szeretet egészen a szakképesítés megszerzéséig hajtotta.
tovább
A legveszélyesebb tengerszorost is meghódította a magyar...
Újabb elitklubhoz csatlakozott Mányoki Attila, aki a világon 106.-ként átúszta a Föld egyik legveszélyesebbnek tartott tengerszorosát, a Cook-szorost. A hosszútávúszó karrierje kezdetéről, valamint további céljairól is beszélt a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS