FEM3 CAFÉ
Mit tegyünk, ha túlsúllyal küzdünk?

A túlsúly és a zsíros bőr sok esetben hormonproblémákat jeleznek. Dr. Koppány Viktória elárulta, a hirtelen fogyás is lehet betegségnek a jele. Testsúlyingadozás esetén érdemes szakemberhez fordulni. Magyarországon népbetegségnek számít a túlsúly és a cukorbetegség. Ezekkel együtt lehet élni, de fontos a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cukorbetegség   fem3café   fem3café_szakértő   hormon   túlsúly   tv2 live

2017. június 2. 10:36Kapcsolódó anyagok
Az immunterápia megoldás lehet a keresztallergiára?
A nézők kérdéseire Dr. Nékám Kristóf allergológus válaszolt. Allergiás tünetek esetén érdemes más gyümölcsök és zöldségek közül választani. Az immunterápia csökkentheti a keresztreakció lehetőségét, hiszen így megszűnik a pollenallergia és ezzel együtt az egész tünetegyüttes is – ha nem is örökre de egy időre mindenképp. 
tovább
Mi is az a keresztallergia?
Akiknél pollenallergia áll fent, azoknál könnyen előjöhetnek allergiás reakciók, bizonyos zöldségek és gyümölcsök fogyasztása után. Hogy milyen tünetekre kell figyelni, és miként lehet mindezt kezelni arról Dr. Nékám Kristóf, allergológus beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább
Hallásprobléma: Fontos komolyan venni a családtagok figyelmeztetéseit!
A nézők kérdéseire Szombathelyi Éva audiológus válaszolt. Az időskori hallásproblémák egy hallókészülék segítségével könnyen orvosolhatók, és sok esetben egy ilyen eszköznek köszönhetően a fülzúgás tünetei is megszűnhetnek. A családtagok szerepe nagyon fontos lehet ezen baj felismerésében.
tovább
Az időskori hallásproblémák akár depresszióhoz is vezethetnek?
A magyar lakosság 10%-ának van valamilyen fokú hallásproblémája, ami már nem csak az időseket érinti. Nem is gondolnák, hogy az olyan zajjal járó tevékenységek, mint a motorozás, vagy a barkácsolás is roncsolhatja a hallást. A családtagok intelmeire mindig fontos figyelni, hiszen idősebb korban a hallás romlása a kommunikáció hiányával járhat, ami könnyen depresszióhoz vezethet. Hogy mennyire fontos a megelőzés, és milyen jelekre érdemes figyelni, arról Szombathelyi Éva audiológus beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS