FEM3 CAFÉ
Tehenek ˝zavarták meg˝ Béres Alexandra kalandos forgatását!

Ausztriai, igencsak kalandosra sikerült forgatásáról mesélt a FEM3 Caféban Béres Alexandra. A fitneszvilágbajnok ugyan idilli környezetben dolgozhatott, de a hátránya annak a helyszínnek is megvolt… Alexandra emellett a család új tagjáról és nyári terveikről is beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   béres alexandra   fem3café   fitnesz   forgatás   tv2 live

2017. június 2. 10:34Kapcsolódó anyagok
Hihetetlen: Béres Alexandra diszlexiából gyógyult ki a sport...
A fitneszedző gyerekkorában diszlexiás volt, amit akkoriban délutáni olvasással próbáltak gyógyítani. Csak később jött rá, hogy a sport rengeteget segített a kezelésben. Alexandra ráadásul elmondta, hogy emellett kancsal is volt, nem volt térlátása, de szerencsére ez nem akadályozta abban, hogy ritmikus sportgimnasztikára járjon.
tovább
Béres Alexandrának síruhában sem jelent gondot a spárgázás
Béres Alexandra és családja síeléssel pihent. A csinos anyuka és két kislánya is nagyon élvezte a kirándulást, Panna – aki 7 éves – egyre ügyesebben síel. Alexandra képeket is mutatott a kiruccanásról.
tovább
Hatékony alakformáló módszer az ünnepi időszakra
Czanik Krisztián, személyi edző mutatott be egy karácsonyi köredzés-programot a FEM3 Caféban, ami igazán hatékony alakformálónak bizonyulhat az ünnepi időszakban.
tovább
Testedzés takarítás közben!
Kellemest a hasznossal- az egyik legjobb módszer a téli testedzésre, ha a gyakorlatok és a takarítás össze vannak kötve. Csonka Anita és Haraszti Péter aerobik edzők mutattak be néhány hatékony mozdulatot a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS