FEM3 CAFÉ
Marcellina segélykoncertet ad elhunyt barátja emlékére

Marcellina egyik, azóta sajnos már elhunyt zenésztársa János, látássérült volt, így az énekesnő mindig is szívén viselte a vakok és gyengénlátók helyzetét – ezúttal egy előadással próbál segíteni nekik. Marcellina a FEM3 Café vendégeként a különleges jótékonysági koncert mellett arról is mesélt, hogy milyen csodálatos énekhangú vokalista hölgyekre talált...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   jótékonyság   koncert   marcellina   tv2 live

2017. június 1. 11:35Kapcsolódó anyagok
Marcellina: Hegyeshalomnál mindig fúj a szél
A FEM3 Café színpadán Marcellina lépett fel. Nézd meg a szaxofonos-nő produkcióját!
tovább
Művészetterápiával a súlyosan beteg gyermekekért
Szilágyi Ágnes, a Mosoly Alapítvány szakmai koordinátora volt a FEM3 Café vendége, aki kollégáival egy különleges terápiával segít súlyos, vagy gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekeken és családjaikon. A művészetterápia képek, játékok és zene segítségével próbálja oldani a betegség és a kezelések során fellépő félelmet és feszültséget a hozzátartozókban és a gyermekekben.
tovább
Lola: A terrortámadás miatt akár ketté is törhet Ariana Grande...
Leginkább fiatalkorúak voltak a május 22-i manchesteri terrortámadás áldozatai. A FEM3 Caféban Lola mondta el, hogy énekesként milyen gondolatok kavarogtak a fejében, amikor megtudta, egy koncert után robbantottak a terroristák. Georg Spöttle pedig arról beszélt, hogyan lehet gyermekekkel kommunikálni a témáról, egyáltalán fel lehet-e őket készíteni a hasonló borzalmakra... 
tovább
A jótékony futás lesz az adakozás egyik új fajtája?
A Hétköznapi hősök rovat vendége Snow Andrea jótékony futó volt, aki eddig több, mint 60 millió forintot gyűjtött-, pontosabban futott össze rászorulóknak a világ különféle pontjain. Hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Hogy mikor és hogyan fogalmazódott meg benne ez a gondolat, és mi motiválja, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS