FEM3 CAFÉ
Kiszel Tünde el tudná képzelni, hogy az interneten ismerkedjen?

Kiszel Tünde számára már elkezdődött a nyár, ami a kedvenc évszaka, hiszen imádja a napfényt és a kivágott, nőies ruhákat. Tündi nemrég újítani akart, ezért púderrózsaszínre festette a haját, és azt is elárulta, hogy mindennap kap kedves üzeneteket a hódolóitól, de egyelőre nincs komolyabb kapcsolat az életében. Azt is elmesélte, hogy milyen terveik vannak a nyárra Donatellával, akivel továbbra is nagyon szoros a kapcsolatuk, és az is kiderült, hogy hogyan ünneplik meg Tünde névnapját.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anya-lánya kapcsolat   donatella   fem3café   kiszel tünde   nyár   nyaralás   párkapcsolat   rendezvény   ruha   tv2 live

2017. június 1. 10:30Kapcsolódó anyagok
Egészen meglepő közlekedési formát választott Kiszel Tünde és...
A FEM3 Café vendége volt Kiszül Tünde, aki elmondta, hogy mennyire megviseli a borús, hideg idő. A naptárdíva elmondta, hogy már nagyon készül a nyárra, edz és rollerezik, amit a járókelők mosolyogva fogadnak. Berkinek annyira tetszett Tünde közlekedési megoldása, hogy felajánlotta: legközelebb jöhetnek együtt a stúdióba, és akkor ő is lecseréli az autót, egy másik közlekedési eszközre…
tovább
Kiszel Tünde félti lányát az internetes bűnözőktől
Pár éve a naptárdíva közösségi profilját feltörték néhány személyes fotó reményében, de szerencséjére nem jártak sikerrel. Azóta fokozottan odafigyel arra, hogy ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe. Lányát, Donatellát is óva inti attól, hogy idegeneket jelöljön vissza ismerősnek. Dr. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértő beszélt az internet veszélyeiről, valamint hasznos tippeket adott a naptármodellnek.
tovább
Kiszel Tünde nem szennyezi a levegőt, inkább rollerezik
Kiszel Tünde a FEM3 Caféban elárulta, hogy van, hogy rollerrel indul útnak, mert nem akarja szennyezni a levegőt azzal, hogy taxiba ül. Tünde szerint jó lenne, ha mindenki betartaná az előírásokat szmogriadó esetén, és ha jobban ellenőriznék az autók zöld kártyáját. Azt is elárulta, hogy a mostani naptára nagyon népszerű, hamarosan összeülnek a csapatával, hogy megbeszéljék a jövő évi koncepciót. Tündiről kiderült, hogy szeret fotózni, és hogy a lányával, Donatellával néha összeöltöznek.
tovább
Kiszel Tünde a szívügyeibe is beavatja Donatellát?
A szoros és szeretetteljes kötődés kialakulása anya és lánya között kiskortól elkezdődik. Ezeknek a kapcsolatoknak is sok típusa lehet, a rivalizálástól kezdve a barátnői viszonyig. A pszichológus szerint azonban a biztonságos, támogató környezet megteremtése elengedhetetlen a harmonikus kapcsolathoz. Kiszel Tünde és Erdődy-Nagy Edit pszichológus volt a FEM3 Café vendége a témában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS