FEM3 CAFÉ
Művészetterápiával a súlyosan beteg gyermekekért

Szilágyi Ágnes, a Mosoly Alapítvány szakmai koordinátora volt a FEM3 Café vendége, aki kollégáival egy különleges terápiával segít súlyos, vagy gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekeken és családjaikon. A művészetterápia képek, játékok és zene segítségével próbálja oldani a betegség és a kezelések során fellépő félelmet és feszültséget a hozzátartozókban és a gyermekekben.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   joshi bharat   jótékony   jótékonyság   segítség   terápia   tv2 live

2017. május 31. 11:13Kapcsolódó anyagok
Cuki: Ezt csinálja Voksán Virág kutyája, ha gazdija ideges
Kutatások bizonyították, hogy a kutyák pozitív, nyugtató energiákkal rendelkeznek, amely könnyen átragad gazdájukra. Ezt Voksán Virág is megerősítette, aki a FEM3 Caféban elárulta mit csinál kutyusa, amikor ő feszült, ideges otthon. Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő a kutyabarát helyekről és a különféle négylábúakkal végzett terápiákról is beszélt.
tovább
Az orvosok egy évet adtak a babának, édesanyja azonban nem adja fel
Ábrisnak egy évet adtak az orvosok. A nyolc hónapos kisfiúnál egy nagyon ritka betegséget diagnosztizáltak, az édesanyja viszont nem adja fel. Béry-Januskó Flóra, Ábris édesanyja a FEM3 Caféban elmondta: kisfia teljesen egészségesen született, de később elmaradt a mozgásfejlődésben, nem úgy nyúlt a játékaiért, nem úgy mozgott, ahogy az elvárható lett volna. Az anyuka orvoshoz vitte a kicsit, és kiderült, hogy baj van. Flóra azonban nem adja fel, mindent megtesz kisfia gyógyulásáért.
tovább
Fásy Ádám látássérültek megsegítésének ügye mellé szegődött
Fásy Ádám a FEM3 Caféban elárulta, hogy ritkán állnak ki a nyilvánosság elé azzal kapcsolatban, hogy valakit támogatnak, most Marcellina kereste meg az ötlettel, hogy segítsék a látássérülteket. Marcellina elmondta, hogy korábban többször is adtak jótékonysági koncertet a zenekarával, és most ezt a tradíciót szeretnék folytatni egy egész koncertsorozattal. A szingli énekesnő egyébként a Zenebutik csatorna oszlopos tagja, és arról is szó esett, hogy szeptember környékén nagykoncerttel készülnek.
tovább
Marge árva gyerekeken segített
Batta Zsuzsanna 'Marge' élete több szálon fut: egy divatmárka kreatív igazgatója, énekesnő, emellett zeneterápiával is foglalkozik. Utóbbi már egészen korán az élete része lett, jelenleg hátrányos helyzetű és addiktív embereken próbál segíteni. A FEM3 Caféban azt is elárulta, milyen tervei vannak 2017-re.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS