FEM3 CAFÉ
Torres Dani: Igazi nyár

Hallgasd meg Torres Danitól az Igazi nyár című dalt, amit a FEM3 Caféban adott elő!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   FEM3Café_zene   torres dani   tv2 live

2017. május 24. 10:43Kapcsolódó anyagok
Torres Dani: Change
A FEM3 Café énekes vendége Torres Dani volt, aki előadta a Change című számot is a délelőtt folyamán. Nézd meg Te is az egykori Megasztáros produkcióját!
tovább
Torres Dani: ˝Privát fronton minden rendben van˝
Torres Dani új lemezén most nem a szerelmes dalok dominálnak, hiszen minden rendben van a párkapcsolatában. Az énekes mesélt az egyik dala hátteréről, és kifejtette, hogy szerinte a magyar emberek pesszimisták, és mindig a kifogásokat keresik. Kiderült, hogy Dani már 4 hónapja nem gyújtott rá, a cukrot száműzte az étrendjéből, illetve újra elkezdett sportolni is.
tovább
Torres Dani: Kezünkben a világ
Hallgasd meg Torres Danitól a Kezünkben a világ című számot, amit a FEM3 Caféban adott elő!
tovább
Nem gondolnád, hogy ez a híres magyar zenész volt Torres Dani...
Kevesen tudják, hogy Torres Dani nagybátyja a magyar zene egyik nagy alakja, Komár László, aki arra hívta fel a fiatal énekes figyelmét, hogy a közönség a legjobb barátja. Ezekkel a jó tanácsokkal kezdte el Dani a zenei pályáját, amely most egy új állomáshoz ért…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS