FEM3 CAFÉ
Hollywoodi sztároktól tanulhatott a magyar színésznő

Goztola Krisztina gyerekkorában nem gondolta volna, hogy nemzetközi sikereket érhet el a színészettel. Kalandvágyból ment külföldre és nagyon közelivé vált számára a sztárvilág. A színésznő olyan hírességektől tanulhatott többek között, mint Dustin Hoffman és Robert De Niro. Krisztina számára előnyére vált akcentusa, előfordult, hogy kifejezetten emiatt keresték fel szinkronizálásra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: Dustin Hoffman   fem3café   fem3café_sikeres_nők   Robert De Niro   színésznő   tv2 live

2017. május 24. 10:52Kapcsolódó anyagok
A siker titka: kitartás és akarat
A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.
tovább
Návai Anikó első kérdése megdöbbentette Sylvester Stallone-t
Návai Anikó karrierje elején nem gondolta volna, hogy ide vezet az útja. A hollywoodi sztárokkal az évek alatt igen bizalmas kapcsolatot alakított ki, titka, hogy kíváncsi az emberekre és, hogy mi rejlik a cukormáz mögött. Az első interjúját Anikó terhesen készítette Sylvester Stallone-val, aki teljesen ledöbbent a riporternő első kérdésétől.
tovább
Óvónőként kezdte, ma már ő az egyik leggazdagabb magyar!
Kósa Erika volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban. Az üzletasszony elmesélte nem mindennapi történetét, azaz, hogy hogyan vált óvónőből az ország egyik leggazdagabb emberévé. Erika vidéki lányként nőtt fel, és az akkor szerzett tapasztalatait, értékeit a mai napig fontosnak tartja, így vallja, a boldogság alapja nem a pénz...
tovább
Afrikában önkénteskedik a magyar orvosnő
A FEM3 Café vendége Dr. Jakkel Anna volt, aki önkéntesként segít az Afrikában élőknek. Az orvosnő eddig öt afrikai országban fordult meg. A mostani misszió során szemüveget gyűjtenek, rengeteg felajánlást kapnak a támogatóktól. Mindig más feladat vár a rájuk kint, nemcsak szemüvegeket visznek, hanem éppen amire szükség van.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS