FEM3 CAFÉ
Sági Szilárd lesz a főszereplő Völgyesi Gabiék új klipjében?

A Nagy Duett elődöntőben kiesett párosa elmondta, hogy a műsor végeztével sok idejük felszabadul, ezért többet tudnak a családjukkal lenni, és a munkájukra koncentrálni. Gabiék egy új videoklippel jelentkeznek, és felmerült az ötlet, hogy Szilárd is szerepet kaphat benne. Hogy milyen feladatot szánnának neki, a videóból kiderül.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: a nagy duett   fem3café   sági szilárd   tv2 live   völgyesi gabi

2017. május 22. 9:41Kapcsolódó anyagok
Judy szerint Erdei Zsolt fejlődött a legtöbbet A Nagy Duett alatt
Az énekesnő szerint a legjobb duettpartnert kapta a műsorban, és úgy gondolja, hogy azért menetelnek ilyen jól, mert Madár a helyén kezeli a dolgokat, és tudja, hogy amatőrként szerepel a versenyben. Azt is elárulták, hogy milyen helyezéssel lennének elégedettek, valamint a bennük rejlő tartalékokról is beszéltek.
tovább
Mádai Vivien és Csipa bevállalta: közös tetoválást...
A Nagy Duett párosa azt mondta, hogy amennyiben megnyerik a műsort, készíttetnek egy közös tetkót, ráadásul mindezt a FEM3 Café élő adásában teszik. Csipa elmondta, hogy egy metálvillát szeretne.
tovább
Csipa Mádai Viviről: „Szerintem előző életünkben volt már...
A Hooligans énekese és a Mokka műsorvezetője között már az első pillanattól kezdve nagy az összhang, Csipa szerint előző életükben is ismerhették egymást. Vivi elárulta, hogy nem is tudna más duettpartnert elképzelni maga mellé, a véleményét az énekes is osztotta. A beszélgetés közben Mádai Vivien két saját festményével ajándékozta meg párját, és arról is szó esett, hogy várható-e, hogy Csipa apa lesz a közeljövőben.
tovább
Völgyesi Gabi: Magadban keresd
Hallgasd meg Völgyesi Gabitól a Magadban keresd című számot, amit a FEM3 Caféban énekelt el!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS