FEM3 CAFÉ
Elvesztette a munkahelyét, gasztorbloggernek állt és beutazta a világot!

Jókuti András gasztroblogger, miután megszűnt a munkahelye saját vizekre evezett és blogolni kezdett. Mára már beutazta a világot, és a legjobb éttermek fogásait kóstolta végig. Írásai azért is érdekesek, mert nem csak az ételt magát veszi nagyító alá, hanem az összélményt is, amit egy adott hely nyújthat. Különleges életútjáról, élményeiről és tapasztalatairól Joshi Bharatnak mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_joshi   gasztro   gasztronómia   joshi bharat   tv2 live

2017. május 19. 11:18Kapcsolódó anyagok
A hely ahol, segítenek feldolgozni a gyászt
A FEM3 Caféban Hevényi Zsuzsa és Hosszú Dalma mesélt a Lélekmadár Tábor gyászterápiájáról. A program során a szakemberek segítenek feldolgozni a szülőknek és a gyermekeiknek a történteket.
tovább
A jótékony futás lesz az adakozás egyik új fajtája?
A Hétköznapi hősök rovat vendége Snow Andrea jótékony futó volt, aki eddig több, mint 60 millió forintot gyűjtött-, pontosabban futott össze rászorulóknak a világ különféle pontjain. Hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Hogy mikor és hogyan fogalmazódott meg benne ez a gondolat, és mi motiválja, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt.
tovább
Gyógyíthatatlannak hitték, saját módszere segített rajta!
A FEM3 Café vendége Balázs Valéria volt, akinek nehézségei már a ˝legelején˝ elkezdődtek. Hét hónapra, másfél kilósan született, és gyerekkorától kezdve a gyenge immunrendszere miatt minden betegséget elkapott. Húszéves korára tolókocsiba került és már látni is alig látott. Gyakorlatok és meditáció segítségével kereste a kiutat. Az energia, amit a légzésekkel és mozgásokkal sikerült felébresztenie, elkezdte magától korrigálni a testét.
tovább
A siker titka: kitartás és akarat
A FEM3 Café vendége Kabo Valbona volt, aki a legjobb példa arra, hogy kitartással meg lehet valósítani az álmokat. A fiatal lány feladta biztos állását, hogy szerencsét próbáljon a divat világában. Valbona álma az volt, hogy a saját nevét láthassa az általa tervezett táskákon. Mostanra boldog táskatervező, szülei végig mellette álltak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS