FEM3 CAFÉ
Dobó Ági későbbre tervezte a gyerekvállalást

Egy orvos szerint 34 évesen a legideálisabb gyermeket vállalni, a témáról a FEM3 Café műsorvezetői Dobó Ágival és Rácmolnár Lili, pszichológussal beszélgettek. Az egykori szépségkirálynő 25 és 28 évesen adott életet a ˝meglepetésbabáinak˝, pedig az egyetem és a karrierépítés miatt 30 éves korára tervezte a szülést, de egyáltalán nem bánja, hogy így alakult. A pszichológus elárulta, hogy a kutatások azt bizonyítják, hogy az idősebb anyukák gyerekei nyugodtabbak, de testi szempontból minél fiatalabb az anya, annál jobb.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   édesanya   egyetem   fem3café   gyerek   gyereknevelés   gyerekvállalás   karrier   pszichológus   szülés   tv2 live

2017. május 18. 10:10Kapcsolódó anyagok
Dobó Ági zokogott, amikor először bízta másra a kisfiát
Fontos, hogy a szülők ne csak anya és apa szerepét töltsék be, hanem tudjanak nők és férfiak is lenni. Ahhoz azonban, hogy kettesben kimozduljanak, szükség van valakire, aki vigyáz a gyerekre. Hogy mikortól javasolt másra hagyni a gyereket, arról Vida Ági babapszichológus beszélt a FEM3 Caféban. A témával kapcsolatban Dobó Ági szépségkirálynő elmondta: eleinte nagyon nehezen vált el kisfiától, olyan is volt, amikor majdnem lemondtak egy utat, Ági miatt.
tovább
Nem hiszed el, miért harapta meg Dobó Ági nagyobbik fia egy...
Szekeres Nóri és Dobó Ági a FEM3 Caféban arról meséltek, hogy a gyerekeik minden csínytevésüket kimagyarázzák. Ági nagyobbik fia, a 3,5 éves Beni most kezd kibontakozni ebből a szempontból, nemrég elképesztő történettel állt elő, amikor a szülei elbeszélgettek vele arról, hogy nem szabad másokat megharapni az óvodában. Szekeres Nóra elárulta, hogy náluk a gyerekek szerencsére nem fogták egymásra, ha rosszat tettek, de különböző mesefigurák gyakran előkerültek a történeteikben.
tovább
Cuki: Dobó Ági nagyobbik fia imád ˝doktor bácsisat˝ játszani a...
Dobó Ági, és a két gyönyörű kisfia, Benedikt és a háromhónapos Nataniel voltak a FEM3 Café vendégei. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a lefektetés a legkritikusabb pontja az estének, mert nehéz összehangolni, hogy egyszerre fáradjanak el a fiúk. Szerencsére Beni nem féltékeny, nagyon türelmes a kicsivel és az anyukájával is, aki bevonja őt a baba körüli teendőkbe. Kiderült, hogy Beni nagyon mókásan tud már mindent kommentálni, és az is, hogy miket szeret játszani a kistestvérével.
tovább
Dobó Ágiék hatalmas változás előtt állnak
Dobó Ági boldog és sikeres évet tudhat maga mögött, ennek egyik oka, hogy már négyesben ünnepelték együtt a karácsonyt. Bár a házasság 7. évét szokták sorsdöntőnek nevezni, ők mégis most helyezik új alapokra életüket, amiről a FEM3 Café műsorában beszélt először.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS