FEM3 CAFÉ
Steiner Kristóf és párja néha még a hotelszobákat is átrendezik

Steiner Kristóf és kutyája, Özge óriási utazók. A FEM3 Caféban Kristóf elárulta, hogy a 13,5 éves kutyája gyakran vele repül, és nemrég Özge ˝szülőföldjére˝ is ellátogatottak. A gasztrobloggernek az utazás a munkája részéve vált, hiszen főzőkurzusokat, workshopokat is szokott tartani különböző városokban. Az is kiderült, hogy Kristóf gyorsan tud magának otthont teremteni, és még arra is képesek a párjával, hogy átrendezzenek egy-egy hotelszobát, ha az nem tetszik nekik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anglia   fem3café   főzés   hotel   kutya   otthon   steiner kristóf   tv2 live   utazás

2017. május 18. 10:00Kapcsolódó anyagok
Steiner Kristóf: ˝továbbra sem tudom elképzelni úgy az...
Az újságíró vízumtortúrája már azóta húzódik, hogy válása után is Izraelben szeretett volna maradni. Kristóf elmondta, kinti barátai döbbenten állnak az eset előtt, és akkora médiavisszhangot kapott az ügy, hogy már dokumentumfilmben is szerepelnek a párjával. Bár bizakodik, hogy megkapja a munkavízumot, amennyiben mégsem így lesz, biztos benne, hogy nem egy helyen fogja leélni az életét.
tovább
Steiner Kristóf és párja ezt tetováltatják a testükre
Kristóf a rengeteg étel bemutatása közben elárulta, hogy imád főzni, és hogy korábban komoly étkezési zavarokkal és súlyproblémákkal küzdött, amit a vegán életmód oldott meg. Kristóf arról is mesélt, hogy most lesz egy éve, hogy találkozott a párjával, és ennek alkalmából szeretnének közösen tetováltatni.
tovább
Steiner Kristóf vegán, tel-avivi reggelit készített
Steiner Kristóf a FEM3 Caféban elárulta, hogy ez a reggeli abban tér el a hagyományostól, hogy nem kell csak egy fogást kiválasztani, és a nap bármelyik szakában fogyasztható. Kristóf arról is mesélt, hogy ő a vegán életmódja keretében még mézet sem eszik, és bőrt sem visel.
tovább
Csomor Csilla Steiner Kristófnak: Örülök, hogy megtaláltad magad
Hosszú idők óta újra találkozott Csomor Csilla és Steiner Kristóf, akik nagyon örültek egymásnak. A színésznő a FEM3 Caféban készített mediterrán salátát, amit akár többféleképpen is lehet tálalni. A vegán újságíró például elárulta, mivel lehet még feldobni egy egyszerű salátát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS