FEM3 CAFÉ
Így varázsolhatunk fűszernövényekből kerthangulatot otthonunkba!

A különféle fűszernövények nem csak a kertünknek, hanem az erkélynek, vagy a konyhaablaknak is remek díszei lehetnek. Hogy miként érdemes elültetni a friss fűszernövényeket, mely tárolási módok a legnépszerűbbek és milyen gondozást igényelnek arról Hadnagy Tímea lakberendező mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_kert   fűszernövény   Hadnagy Tímea   kert   lakberendezés   tv2 live

2017. május 17. 11:03Kapcsolódó anyagok
Azta! Berki ibolyát kóstolt
Kamocsay-Beh Mariann letesztelte, mennyire ismerik a fűszernövényeket a FEM3 Café műsorvezetői. Ezt követően egy igazán ízletes salátát állított össze a segítségükkel pitypang és tyúkhúr felhasználásával, miközben Berki megízlelte az ibolyát.
tovább
Elképesztő ételeket és italokat készíthetsz ezekből a...
A FEM3 Café konyhájában Kamocsay-Beh Mariann vezette be a FEM3 Café nézőit a fűszernövények világába. A kertészmérnök megmutatta, milyen  egészséges ételeket és italokat lehet az asztalokra varázsolni.
tovább
Így tedd otthonosabbá a lakásod ősszel
A forró nyár után bár még nem érkeztek meg az igazán hideg napok, de a rossz idő beköszöntével egyre fokozódik majd a vágyunk, hogy ha hazaérünk, egy meleg hangulatú otthon várjon ránk. Hadnagy Tímea, lakberendező megosztott velünk néhány tippet és trükköt ezzel kapcsolatban.
tovább
Kert nélkül is lehet fűszernövény-ültetvényünk
Konyhai fűszernövényeket balkonon, ablak mellett vagy akár ablaktáblák között is könnyen termeszthetünk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS